Zastitne maske Beograd

Zbog širenja korona virusa, 23. maja Krizni štab doneo je odluku da je obavezno nošenje zastitne maske obavezne u gradskom prevozu u Beograd – u. Od 30. juna pooštrene su mere, što znači da je obavezno nošenje zastitnih maski i u zatvorenom prostoru, bez izuzetaka i povlastica. Prema toma, ukoliko planirate da posetite neki zatvoren prostor poput tržnog centra, teretane, restorana, frizerskog salona, prodavnice, kafića i slično zastinte mase za lice su obavezne.

jednokratne zastitne maske za lice beograd

JEDNOKRATNE ZASTINE MASKE ZA LICE BEOGRAD

Jednokratne zastitne maske za lice su vam neophodne ukoliko planirate da posetite neki zatvoren prostor u Beogradu. Postoji nekoliko različitih modela zastine maske za lice kao što su jednokratne maske za lice, zaštitne maske sa filterom i pamučne maske.

zastitne maske prodaja

Jednokratne zastitne maske za lice su veoma elastične i imaju po tri rebrasta dela, kako bi se prilagodile svakom licu. Zaštitne maske imaju elastične uzice koje se stavljaju oko ušiju, pa su veoma pogodne ako se često skidaju na vrat i vraćaju na lice. Jednokratne medicinske maske imaju parče pljosnate metalne žice koju prilagođavate vašem nosu, kako bi maska u potpunosti prilagodila vašem licu. Srednji sloj maske je ujedno i filter koji ne dozvoljava kapljicama da se šire. Rok trajanja zaštitnih maski proizvođač je predvideo rok od 2 godine.

gde kupiti zastitne maske za lice

GDE KUPITI ZASTITNE MASKE ZA LICE

Trenutno postoje dva načina gde kupiti zastitne maske za lice, a to su poručivanje putem online prodaje i pozivom na broj telefona Call centra. Prodaja se vrši pouzećem, a isporuka zastitnih maski vrši se na teritoriji Beograda i Srbije. Rok isporuke na teritoriji Beograda je 24h, dok je rok za isporuku na teritoriji Srbije od 72h.

Više informacija kako i gde kupiti zastitne maske za lice možete pronaći klikom na ovaj link.

zastitne maske za lice online prodaja

ZASTITNE MASKE ZA LICE ONLINE PRODAJA

Ukoliko se pitate da li je dostupna online prodaja zastitne maske za lice, odgovor je da, moguće je online poručiti maske. Minimum za porudžbinu je jedna kutija u kojoj se nalazi 50 komada. Za više informacija možete pronaći klikom na ovaj link.

zastitne maske
zastitne maske

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment