OPIS

Restoran Cantina de Frida je vreli dodir Meksika u čast meksičke umetnice Fride Kahlo, po čemu je i dobio ime. Smešten u luksuznom delu Beton Hale,

Frida je apsolutni hit u Beogradu već duži niz godina. Upravo zbog toga, Frida ne bi postojala da nema kvalitetnu uslug, meni od najkvalitetnijih pića i hrane koji zadovoljavaju i najzahtevnije goste.

Meni restorana Frida, stastavljen je od kuhinje zavodljive Španije, šarma Argentine i vreline Meksika ali i opuštenosti Mediterana koji sačinjavaju fuziju neverovatnih ukusa, i zato nas ne čudi zašto je ovaj restoran prvi izbor hedonista Beograđana.Frida je često i prvi izbor poslovnih ljudi, kako zbog atmosfere tako i zbog toga što prostor pozitivno utiče na produktivnost poslovnih sastanaka, i upravo zbog toga, ovde se organizuju i korporativne proslave.

Za sve one koji nisu znali, restoran Cantina de Frida dostupan je i za intimne privatne proslave, koktel dešavanja i poslovne proslave, ali savetujemo da se raspitate oko termina jer se neretko dešava da je zauzeta i mesecima unapred.Sastavljen od dve celine, restoranskog dela i dela sa barom i svirkama 6 dana u nedelji, Frida je i ovim povodom puna do kasno u noć.

U ime restorana Cantina de Frida, pozivamo vas da uživate u svim uslugama svakog dana od 10h ujutru pa do 2 sata posle ponoći.Rezervišite vaše mesto na +381 62 262 212

LOKACIJA