OPIS

Klub The Bank jedan od najpopularnijih klubova u Beogradu i  nalazi se u Beton hali u ulici Karađorđeva 2-4, u centru svih najboljih i najluđih zbivanja.

Veoma brzo postao je epicentar ludog provoda i vrhunske zabave, ali ne samo za beograđane već i za strance. Na odličnoj lokaciji, sa odličnom muzikom svakog vikenda uspešno okuplja veliki broj ljubitelja elektronske i RnB muzike, iz Beograda i širom sveta.U klubu the Bank smeštenom u Beton hali u Beogradu, imaćete priliku da slušate najkvalitetniju RnB muziku, da uživate u velikom broju koktela, piva i vina i ostalim kvalitetnim alkoholnim pićima i velikoj količini pozitivne energije koja ispunjava ceo prostor.

Za muziku su svakog vikenda zaduženi iskusni i popularni beogradski Dj-evi dobro poznati po sjajnim elektro i RnB setovima.Klub The Bank poseduje vrhunsku rasvetu i ozvučenje, veoma moderan ambijent i atmosferu koja podseća na vhunske žurke u nekim od najpoznatijih klubova u mestima poput Ibice, Londona, Berlina, Mikonosa...

Kapacitet je 400 ljudi, a u ponudi su visoka sedenja, separei i barski stolovi. Stvoren za one koji znaju kako kvalitetan provod treba da izgleda i kako se u njemu maksimalno uživa. Osoblje kluba The Bank ima višegodišnje iskustvo u klabingu, veoma je prijatno i uvek se trudi da vaš izlazak upotpuni svojom profesionalnom i brzom uslugom.

Zahvaljujući svemu gore navedenom svaka poseta klubu The Bank biće ispunjena nezaboravnim trenucima koji će se urezati među vaše omiljene uspomene.

LOKACIJA