Restoran Ambar

Restoran Ambar Beton Hala Beograd

  view_headline
  Description

  Restoran Ambar nalazi se u Beton hali na adresi Karađorđeva 2-4 i poseban je po tome što je to ustvari lanac restorana. Prvi Ambar otvorio se upravo u Beogradu a potom su usledila i otvaranja po svetu, od kojih je najpoznatiji onaj u Vašingtonu.

  Restoran Ambar ponosno ističe kuhinju Balkana, po kojoj je poznat i čiju su kuhinju usavršavali godinama. Upravo taj naporan rad i trud, kao i jedinstvenost ukusa koju su usavršavali do savršenstva, restoran Ambar je učinio svetski poznatim i priznatim.

  Menadžment Ambara, sa ponosom ističe gostoprimstvo u tradicionalnom Balkanskom stilu, energiju Balkana i čine da se svi gosti osećaju kao kod kuće. Iz svih tih razloga, zaista spadaju u grupu restorana sa najljubaznijim osobljem. I ako su internacionalan lanac restorana Balkanse kuhinje, na luksuznim lokacijama, njihove cene svakako spadaju pod grupu izuzetno prihvatljivih cena. Svi koji su bili, ostali su prijatno iznenađeni koliko su cene pristupačne i baš, prijateljski, nastrojene.

  Pored bogate Balkanske kuhinje, u ponudi imaju i ogromnu ponudu tracionalnih pića kao što su rakije – najpoznatiji Srpski brend.Pozivamo vas da probate pravu tradicionalnukuhinju, u srcu Beton hale,  i da pored divnog pogleda na reku, uživate i u čarima restorana Ambar.

  Rezervišite vaše mesto na +381 62 262 212

  map
  Location Block
  view_module
  Categories
  email
  Contact Form

  [contact-form-7 id="142"]

  mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
   keyboard_arrow_up