OPIS

 Café restoran Lavash nalazi se među prvim lokalima u Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4, I spoj je Balkana I Bliskog Istoka. 

Restoran Lavash je nešto potpuno novo u Beogradu, kako zbog perfektnog gastronomskog užitka, tako I zbog muzike koja donosi nešto potpuno drugačije od ostalih restorana u Beogradu. I ako iz Lavash-a, kažu da uživaju u jednostavnim stvarima, mi svakako ne bismo rekli da je njihova ponuda “jednostavna”, s obzirom da je njihova kuhinja izuzetan spoj nesvakišnjih ukusa orijenta I domaće kuhinje. Svakako to je, kako bismo skromno nazvali, ekspolzija ukusa koja ostavlja bez teksta. 

Restoran Lavash odlikuje enterijer toplih boja ali interesantnog dizajna. Spoj, topline doma, retro svetala, community bara i moderne biblioteke u enterijer kombinaciji. Pored svega ovoga, pohvalili bismo I osoblje, koje je bilo toliko ljubazno I prijateljski nastrojeno da nam preporuči najfinije iz ponude ali I sa toliko strpljenja da nas informiše zašto, kako I odakle potiče. Naša ocena za osoblje: čista petica! Pored bogate kuhinje, takođe u ponudi je i bogat izbor najfinijih fina iz celog sveta ali i piva koja su ima, takoreći, specijalnost jer u ponudi imaju vrste koje nismo do sada našli u Beogradu. Kao dijamant Beton Hale, svakako je nešto što preporučujemo svima, kako zbog atmosfere koja opija na prvu, tako i zbog ukusne odnosno pre-ukusne kuhinje. Svi oni koji se dvoume da li je restoran Lavash izbor za njih, odgovorno tvrdimo da jeste, i to za sve koji cene kvalitet. Beton Hala ima dosta restorana i barova ali ovo je jedan od onih koji su prosto priča koja se priča sama od sebe. Dobrodošli u restoran Lavash. Info i rezervacije: +381 62 262 212

LOKACIJA