OPIS

Restoran Lafayette svoja vrata otvorio je u decembru 2019. godine i pružio sasvim novi način provoda u Beogradu. Klub Lafayette će vam ponuditi sjajne kabare predstave, sjajna penušava vina, premijum rakije, ali i sjajne francuske kuhinjske specijalitete.

 

LAFAYETTE BEOGRAD
Lafayette Beograd nalazi se u jednom od najpopularnijih delova Beograda, u popularnoj Beton Hali. Prepustite se fascinantnom provodu uz očaravajuću rasvetu, sjajnoj gastro ponudi koju je osmislio sjajni šef kuhinje. U meniju možete pronaći fantastičan spoj francuske kuhinje sa savremenim azijskim ukusima uz koje možete odabrati najfinija vina i veliki izbor koktela. Lafayette Beograd pleni perfektnim enterijerom i luksuzom, tako a ovde možete sresti ugledne biznismene ali i poznate ličnosti kako Srbije, tako i celog sveta.

 

LAFAYETTE CLUB BETON HALA
Lafayette club Beton Hala svakog vikenda organizuje sjajan kabare šou uz najfinije gastronomske specijalitete pripremljene od strane šefa kuhinje. Za sjajnu kabare predstavu u Lafayette club zaduženi su poznati koreografi sa svojim talentovanim umetnicima koji će atmosferu podići na veći nivo. U nastavku večeri očekuje vas sjajan provod uz sjajne nastupe naših DJ – eva, koji će puštati fenomenalnu muziku do ranih jutarnjih časova.

Dress code je obavezan u club Lafayette Beton hala, a to podrazumeva elegant & chic odeću.

 

LAFAYETTE LOKACIJA
Lafayette club restoran nalazi se u samom epicentru najpopularnijeg dela Beograda sa najboljim provodom koji traje do ranih jutarnjih časova, a reč je o Beton Hali. Tačna lokacija Lafayette club je Karađorđeva 2-4, Beograd.

 

 

LAFAYETTE KONTAKT
Kontakt telefon za Lafayette club u Beton Hali je 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp). Rezervišite vaše mesto za jedan od najboljih provoda u Beogradu, odnosno u Beton Hali.

LOKACIJA