OPIS

Sakura restoran se nalazi na usću Save i Dunava, u popularnoj Beton Hali, na adresi Karađorđeva 2-4 i sa prelepim pogledom savršenog sklada prirode u bilo kom godišnjem dobu. 

Koncept koji restoran Sakura želi da približi savremenim gostima Beton Hale je sasvim očigledan. Sklad tradicionalne azijske kuhinje sa elementima srpskog čara, obezbediće sigurno uživanje što domaćim što i stranim gostima. 

U  Sakura restoranu možete uživati u azijskoj kuhinji kako tradiocionalnoj tako i neformalnoj, od Japana , Vijetnama pa sve do Kine. Brojni specijaliteti, spremljeni sa izuzetnim strpljenjem naših kuvara , obezbediće siguran povratak u restoran u samom srcu Beograda. Veliki izbor raznih specijaltite od mesa, ribe , morksih plodova i povrća sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim!   Sladokusci imaju izbor deserta, kolača i još puno toga, takoreći veliki izbor jela i pića u kojima možete uživati. Pored svega navedenog, Sakura restoran ima velik izbor sakea kao i veliki izbor sakea koktela, u Beogradu u Beton hali, omogućava jedinstvenu priliku ljudima avanturističkog duha da probaju nešto novo.

Renomirani koktel majstori ostaviće izuzetan utisak! U okviru restorana Sakura, u Beton Hali, nalazi se i  lounge baru za malu pauzu pre jela ali I za brzu večeru, do kasno u noć. Vinski podrum poseduje 1500 boca i 10 vrsta vina predstavlja mogućnost velikog izbora  za naše  goste. Pristojno i uslužno osoblje pomoćiće vam da boravak u  Sakura restoran bude jedinstveno. Sushi za prijatelje, yaki udon, miso brancin, bulgogi, black cod…

Da li Vam je dovoljno reći da Sakura na japanskom jeziku znači Trešnjin cvet? Posetite restoran Sakura koji se nalazi u popularnoj Beton Hali, čarolija će se sama desiti. Dobrodošli! Rezervacije i informacije: +381 62 262 212

LOKACIJA