OPIS

Restoran Druga Piazza otvoren je 2014. godine u aprilu. Nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4.

Otvoren je na temeljima filozofije restorana La Piazza koji se nalazi na Vračaru.Restoran Druga Piazza baziran je na italijanskoj kuhinji, I poznat je po jedinstvenoj, preukusnoj pici, koja se peče u peći na drva što joj daje neuporedivo bolji ukus.

Meso se priprema u specijalnoj peći Mibrasa na ćumur, koja jedinstven ukus time što podiže temperature do 450 stepeni. U saradnji sa italijanskom firmom Jolanda De Colo koja vrši selekciju I distribuciju kvalitetnih sirovina širom sveta, u ponudi restorana Druga Piazza naćićete pažljivo birane komade “Black angus” mesa govedine, koja potiče iz U.S.A, “La manzeta Prussiana” veoma specifična govedina koja potiče iz Poljske I Nemačke, “Iberico” svinjetinu iz Španije koja se koristi za proizvodnju Pata negra pršute I preukusnu jagnjetinu St. George.Ambijent restorana Druga Pizza veoma je moderan I komforan.

Odličan je za porodične ili poslovne ručkove, druženja Ili za romantičnu večeru za dvoje. Takođe u restoran Druga Piazza možete doći da popijete da u opuštenom I prijatnom ambijentu popijete kafu uz bogatu ponudu pića I prelepi pogled na reku. Usluga je dobra I brza, a osoblje restorana je profesionalno I veoma ljubazno.

LOKACIJA