OPIS

Klub Komitet je lokal koji krasi čuvenu Beton Halu koja vam nudi sve ono u čemu će pravi hedonista uživati. Beton Hala se može pohvaliti velikim brojem restorana, klubova i kafića, ali klub Komitet se može pohvaliti tim da sve ovo ima u jednom prostoru. Tokom dana uživaćete u kafici, tokom podneva u ukusnim specijalitetima, dok ćete dokom večeri doživeti kvalitetan izlazak propraćen odličnim pevačima koji nastupaju u ovom klubu.

 

KLUB KOMITET BETON HALA

Klub Komitet Beton hala uspešno posluje od 2018. godine zahvaljujući svojoj specifičnosti i kvalitetu po čemu je poznat. Bar je koncipiran tako da bude drugačiji od drugih i da unese neke novitete u odnosu na ono na šta smo navikli. Komitet klub postaće vam vremenom sigurno jedan od omiljenih jer ga možete posetiti u bilo koje doba dana kako biste uživali u druženju sa prijteljima, porodicom, ili možda poslovnom ručku. Nema buke pa se ovaj lokal čini idealnim i za savršen poslovni ručak.

 

Pored fantastične kafice klub Komitet ponudiće vam različite gastronomske specijalitete u čijim ukusima ćete posebno uživati, baš zbog toga što se svaki specijalitet pravi na osnovu recepta koji je samo njima poznat. Dok uživate u ručku, ulepšajte sebi zalogaje nekim od najkvalitetnijih vina koje imate u ponudi, ili možda nekim drugim pićem pored bogate ponude koju imaju. Noći u klubu Komitet su jedinstvene, što zbog kvaliteta tako i zbog posebne energije koju poseduje ovo sjajno mesto. Poznato je da često gostuju odlični pevači i bendovi koji definitivno doprinose ovoj atmosferi i čine da svako veče bude izuzetno specijalno.

 

Ukoliko još uvek niste bili u prilici da posetite klub Komitet, uputite se ka njemu i uživajte u eksplozijama ukusa i apsolutno specijalnom provodu kakav do sada niste doživeli.

 

KLUB KOMITET ADRESA

Klub Komitet nalazi se u najpopularnijem delu grada u Beogradu, u Beton Hali br. 2/4 tako da vam neće biti problem da pronađete ovaj fantastični klub.

 

KLUB KOMITET KONTAKT

Ukoliko želite da posetite klub Komitet sa vašim prijateljima ili partnerom, rezervišite najbolje mesto pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

LOKACIJA
KATEGORIJA