OPIS

Restoran Temperament nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji koja pruža magičan pogled. Odmah ispod Kalemegdana, u Beton hali pronaći ćete mali raj za hedoniste, restoran Temperament. Cilj restorana jeste da hedonizam podigne na viši nivo i kako oni kažu, da prenesu temperament ljubavi prema Beogradu.

 

RESTORAN TEMPERAMENT BEOGRAD
Restoran Temperament je restoran tradicionalne kuhinje koji će vam priuštiti najbolje ukuse koje do sada sigurno niste probali. Svaki specijalitet priprema se na poseban način zahvaljujući sjajnom kuvaru Jovici Jovićeviću koji se potrudio da ovaj restoran bude potpuno drugačiji od drugih. Enterijer je takav da će vas potpuno očarati, a sigurni smo i da će odmah postati vaše novo omiljeno mesto. Industrijski entrijer u kombinaciji sa drvetom je definitivno savršena kombinacija koja daje pravu čar ovom ambijentu. Tu je i dekoracija od cveća po celom restoranu koje daje tropski ambijent i zaista je veoma prijatno sedeti u ovom restoranu.

Pored fantastičnih specijaliteta imaćete priliku da ukus upotpunite najkvalitetnijim vinima koja pristižu kako sa naše teritorije tako i iz različitih zemalja širom sveta. Ukoliko volite rakiju, restoran Temperament ponudiće vam rakije svih ukusa koje su veoma kvalitetne. Za pravi užitak u restoranu Temperament tu je živa muzika koja će doprineti već dobroj atmosferi u ovom restoranu i prirediti vam najlepše uspomene. Kao jedan od novijih restorana u Beogradu sigurni smo da će veoma brzo postati favorit među beograđanima, zahvaljujući atmosferi, nestvarnom ambijentu i neverovatno dobrim ukusima koji pristižu iz čarobne kuhinje.

Restoran Temperament savršeno objašnjava šta predstavlja pravi hedonizam, zato uživajte i prepustite se čarima ovog savršenog mesta koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

RESTORAN TEMPERAMENT ADRESA
Kao što smo pomenuli, Restoran Temperament nalazi se u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4 i priuštiće vam najlepši pogled na reku.

 

RESTORAN TEMPERAMENT KONKTAKT
Ukoliko želite da uživate u restoranu Temperament, rezervišite vaše mesto na vreme pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

LOKACIJA
KATEGORIJA