Beton hala restorani

Beton Hala restorani su mesta gde je hedonizam na visokom nivou. Veliki broj restorana nalazi se u ovom urbanom delu Beograda i svaki je poseban na svoj način. Pored toga što ovde možete uživati u restoranima, ovo je popularno mesto za večernje izlaske tako da nakon restorana možete produžiti u neke od noćnih klubova.

BETON HALA RESTORANI BEOGRAD

Beton Hala restorani Beograd su pravi dragulj Beograda i najatraktivnija lokacija za hedonizam u pravom smislu. Iz svakog lokala prostire se čaroban pogled na reku i grad, tako da će vam svaki trenutak ovde biti poseban.

Restoran Sakura

RESTORAN SAKURA

Restoran Sakura će vam pružiti jedinstvene ukuse istočnjačkih zemalja i ovdesti vas u daleke zemlje poput Japana, Tajlanda, Kine i Vijetnama. Ukoliko ste ljubitelji specijaliteta ovih zemalja, onda će restoran Sakura postati vaše novo omiljeno mesto. Svaki specijalitet kuhinje je poseban a mi preporučujemo Pad Thai, plodove mora ili neke od specijaliteta kuće. Enterijer će vas očarati jer je pažljivo odrađen sa prijatnom dozom luksuza i elegancije zato vam garantujemo potpuni užitak i sjajne trenutke u restoranu Sakura.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

This image has an empty alt attribute; its file name is restoran-temperament.jpg
Restoran Temperament

RESTORAN TEMPERAMENT

Restoran Temperament je ekskluzivan restoran koji je svojim postojanjem i te kako osvežio popularnu Beton Halu. Zaista je poseban i jedinstven zbog svog koncepta kojim su doneli beograđanima potpuno novo iskustvo. Vrhunski ukusi domaće kuhinje pripremaju se sa puno pažnje i po receptu poznatom samo njima zato sa zadovoljstvom preporučujemo da posetite restoran Temperament. Ono što oduševljava takođe, jeste enterijer koji je zaista magičan i upotpunjen drvenim detaljima i zelenilom. Posetite ga i doživite ovo o čemu pričamo.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

This image has an empty alt attribute; its file name is restoran-toro-latin.jpg
Restoran Toro Latin

RESTORAN TORO LATIN

Restoran Toro Latin je pravo osveženje za ljubitelje drugačijih ukusa i za one koji uživaju u najrazličitijim kuhinjama drugih zemalja.Koncept restorana je da isprobate razne ukuse u malim porcijama, a u pitanju je latinoamerička kuhinja koji su prilagođeni internacionalnim ukusima. Doživećete pravu eksploziju ukusa a naša preporuka su gvakamole, španski kroketi i Toro salata. Urbanog enterijera uz sitne detalje koji privlače pažnju, restoran Toro ćete sigurno zavoleti.

Info & Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment