Restorani u Beogradu sa tamburasima

Hteli biste da provedete dan sa vašom porodicom i prijateljima uz prijatne zvuke tamburice? Postoje mnogi restorani u Beogradu sa tamburasima koju pružaju besprekornu uslugu, ali i kvalitetnu gastronomsku ponudu. Sjajne restorane možete pronaći u gotovo svakom delu Beograda, a posebno u Skadarlija restorani.

RESTORANI SA TAMBURASIMA BEOGRAD

Tražite idealan restoran sa tamburašima u Beogradugde biste otišli na večeru sa vašim društvom? U daljem tekstu ćemo vam navesti koji su to restorani sa tamburasima Beograd, kako bismo vam pomogli pri odabiru istog. Najveći broj takvih restorana nalazi se u Skadarliji, ali sličnih ima i u ostalim delovima Beograda.

konoba akustik

KONOBA AKUSTIK

Konoba Akustik je ugostiteljski brend koji je rasprostranjen širom Srbije i Crne Gore, ali je poznat i u ostalim zemljama u regionu. Autentični etno ambijent restorana koji je urađen u kombinaciji drveta i cigle, kariranih stolnjaka i drvenog nameštaja. Na programu Konobe Akustik su svakodnevno tamburice na repertoaru, odnosno, ova kafana je i prepoznatljiva po tome. Nalazi se na adresi Cara Dušana 13, Beograd, a kontakt telefon za rezervacije je 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

restoran mali vrabac

RESTORAN MALI VRABAC

Restoran Mali Vrabac nalazi se u samom srcu Skadarlije i jedan je od prepoznatljivih restorana gde svakodnevno nastupa tamburaški orkestar. Ambijent restorana Mali Vrabac urađen je po ugledu na čaršiju uz 19. veka i poseduje veoma prijatnu i pozitivnu atmosferu. Pored sjajnih specijaliteta šefa kuhinje u ponudi restorana možete pronaći i veoma kvalitetna vina koja savršeno idu uz svaki obrok. Adresa na kojoj se nalazi Mali Vrabac je Skadarska 34, Beograd, a vaše mesto možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

restoran tri sesira

RESTORAN TRI SESIRA

Restoran Tri Sesira jedan je od restorana sa najdužom tradicijom i postojanjem u boemskoj Skadarliji koji je svoja vrata otvorio još davne 1984. godine. Ono po čemu je poznat ovaj restoran je da su još od davnina posećivali mnogi naši pisci, glumci i umetnici kao što su Branislav Nušić, Đura Jakšić, Ilija Stanojević i mnogi drugi. Za vrhunsku boemsku atmosferu svako veče su zaduženi sjajni tamburaši. Tri Šešira nalazi se na poznatoj adresi Skadarska 29, Beograd, a vaše mesto možete obezbediti pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).

RESTORAN MALA PLAVA VRATA

Restoran Mala Plava Vrata je novootvoreni restoran u Karađorđevoj ulici, veoma prijatnog i jedinstvenog ambijenta i vrlo rado će vas ugostiti. Pored sjajne atmosfere za koju su zaduženi tamburaši, očekuje vas i bogata ponuda pića i sjajnih kulinarskih specijaliteta. Ono što je posebno za ovaj restoran je to što su gotovo sva jela po ceni od 99 dinara. Lokacija na kojoj se nalazi restoran Mala plava vrata je Karađorđeva 13, Beograd odnosno iza popularnog kluba Baraka.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment