Zašto je splav Lasta odličan izbor za izlazak petkom?

Sigurno ste se nekad zapitali zašto je splav Lasta odličan izbor za izlazak petkom u Beogradu? Postoji mnogo dobrih razloga zašto posetiti ovaj splav, a neke ćemo vam navesti u nastavku.

splav lasta beograd

Splav Lasta jedan je od najstarijih i najpopularnijih splavova u Beogradu koji nudi nezaboravan provod u svom tropskom ambijentu. Nalazi se iza Beogradskog sajma odnosno na Sajamskom keju BB, Beograd. Jedan od razloga zašto treba posetiti splav Lasta je to što na ovom splavu možete slušati odlične setove poznatih DJ, kako sa domaće scene, tako i sa svetske. Mark Knight, Raffa FL, David Morales, Danijel Chehranov, DJ Lea, Dooshan su samo neka od poznatih imena koja su gostovala na Lasti.

Još jedan od sjajnih razloga zašto posetiti Lasta splav je njegov magičan tropski ambijent, osmišljen od strane poznatog dizajnera koji je osmislio još mnoge klupske ambijente u Beogradu, a on je Đorđe Gec. U sredini splava nalaze se barski stolovi koji su okruženi visokim sedenjem i separeima, ali i galerijom, celokupan ambijent izgleda kao amfiteatar. Na splavu Lasta možete sresti urbanu klabersku ekipu Beograda, nasmejane devojke koje maksimalno uživaju u sjajnoj atmosferi.

Obezbedite vaše mesto pozivom na 062 262 212 i budite deo sjajne atmosfere na splavu Lasta!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment