Tara rafting – Iskustvo koje se pamti

Da li ste čuli da je Tara rafting iskustvo koje se pamti? Upoznajte najlepše prirodne lepote u kojima možete uživati sa vašom ekipom i doživeti nezaboravne trenutke. Za beg od realnosti i svih obaveza rafting Tarom pomoći će vam da zaboravite na brige, jer je u pitanju aktivan odmor prepun iznenađenja.

Da Tara rafting avantura bude i više od obične zabave na reci, upoznajte kamp Rajska rijeka koji će vam obezbediti nezaboravan odmor i učiniti sve da vaš ugođaj bude potpun. Rafting avantura poslednjih godina posebno doživljava ekspanziju i čini se kao savršena prilika za potpuno stapanje sa prirodom.

Tara rafting
Tara rafting

Rajska rijeka kamp nalazi se na obali Drine i predstavlja pravu malu oazu mira i uživanja gde ćete se u potpunosti stopiti sa prirodom. Ceo kamp sagrađen je od prirodnih materijala sa obližnje planine Vučevo, što će vam dočarati kompletan ugođaj i priuštiti vam neodoljive trenutke koji nemaju cenu. Mir, tišina i isključivo zvuk prirode je upravo ono što će da godi vašem umu nakon napornog dana.

Tara rafting predstavlja vožnju čamcem na reci koji može izdržati do 12 osoba, a rafting kamp Rajska rijeka obezbediće vam kompletnu opremu za uzbudljivi rafting Tarom. Oprema podrazumeva neoprenska odela i čizme, kacigu i prsluk za spasavanje, a sa vama u avanturu ići će i licencirani skiper koji savršeno poznaje magičnu reku Taru.

Sve je kreirano u cilju potpunog uživanja i avanture kojoj ćete se rado vraćati da biste ponovo doživeli svu lepotu i magiju prirode koja leči um i telo. Stopićete se sa prirodom u potpunosti, a kada je reč o hrani, ona će vas oboriti sa nogu već na prvi zalogaj. Svako jelo je kreirano od najsvežijih namirnica iz obližnjeg domaćinstva, zato budite sigurni da vas očekuje prava eksplozija ukusa.

KADA JE NAJBOLJE ICI NA RAFTING TAROM

kada je najbolje ici na rafting tarom

Mnoge interesuje period kada je najbolje ići na rafting Tarom i doživeti ovu avanturu na pravi način, ali mi ćemo vam reći da je svaki trenutak idealan za rafting Tarom i njegove čarolije. Sezona Tara rafting avanture počinje u proleće i završava se na jesen, tako da možete odabrati period godine koji želite kako biste iskusili ovu pravu magiju na reci.

Ono po čemu možete odlučiti kada ćete ići, jeste po tome što je u proleće reka Tara dosta brža, dok je u toku leta i jeseni sporija i idealna za one koji se po prvi put upuštaju u pvu avanturu. Kada god otišli na Tara rafting avanturu budite uvereni da nećete pogrešiti i da ćete zaista uživati u čaroliji koja se odvija na reci. Pozovite vašu ekipu i ne propustite jedinstvenu priliku da budete deo najbolje letnje zabave na vodi – Tara rafting!

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment