Postani profesionalni frizer uz najbolji frizerski kurs

Postani profesionalni frizer uz najbolji frizerski kurs i obezbedi sebi siguran put do vrha koji te može odvesti daleko. Tvoja karijera može dostići vrhunac uz najveće profesionalce koje poseduje prestižna akademija Panjković. Jedna od vodećih škola za frizera otvorila je svoj konkurs gde se možeš prijaviti i obezbediti sebi mesto ka sigurnom uspehu kada je frizerski svet u pitanju.

Odaberi najbolji frizerski kurs i uživaj u svim izazovima koji je očekuju tokom obuke. Akademija Panjković nalazi se u Beogradu i pruža mogućnost svim ambicioznim kreativcima da svoje svoje pretoče u realnost. Ukoliko maštate o velikoj karijeri, onda je ovo pravi poziv za vas.

Ukoliko želite da budete inovativni i drugačiji od drugih, frizerski kurs na akademiji Panjković naučiće vas svemu što vam je potrebno da biste započeli samostalni biznis.

FRIZERSKI KURS BEOGRAD

frizerski kurs beograd

Frizerski kurs Beograd Panjković baziran je na teorijskoj i praktičnoj obuci koja je pažljivo osmišljena u cilju što boljeg razumevanja za svakog izazova koji je pred vama. Nije važno da li imate iskustva u ovom poslu ili ne, frizerski kurs Beograd na akademiji Panjković je tu da vam pokaže sve tajne najboljih frizera u svetu.

Imajući na umu da tržište nudi veliki broj obuka, frizerski kurs Panjković je poseban po tome što je tvorac Miki svoje znanje doneo iz daleke Amerike, završavajući najprestižnije škole za negu lepote i svoje znanje preneo kod nas.

Frizerski kurs Panjković planiran je traje nekoliko meseci tačnije, kurs za muškog frizera traje 5 meseci, a kurs za ženskog frizera traje 6 meseci. Ovo je idealan period za sve početnike da savladaju sve tehnike frizera i sa lakoćom obavljaju svoj posao odmah nakon završetka kursa. Ukoliko već imate iskustvo, postoji mogućnost skraćenog kursa koji će vam biti od velike koristi za dalje usavršavanje.

Frizerski kurs akademije Panjković otvoriće vam mnoga vrata u svetu nege i lepote i obezbediće vam siguran put ka vrhu. Kurs za frizera danas se svrastava u najtraženije kurseve u svetu zato ne propustite priliku da naučite sve tehnike frizerskog sveta i postanete brend za sebe. Uživajte u svom poslu i neograničenoj zaradi, kao i mogućnošu da svoj posao radite bilo gde u svetu.

frizerski kurs

Frizerski kurs na akademiji Panjković podrazumeva:

 • Stručna obuka
 • Rad na klijentima – modelima
 • Rad sa profesionalnim priborom i alatom
 • Profesionalna kozmetika
 • Testovi za proveru znanja
 • Polaganje završnog ispita
 • Izdavanje sertifikata koji važi i u inostranstvu
 • Preporuka za svakog studenta koji završi kurs pri narednom zapošljavanju
 • Omogućava učešće na modnim eventima

Imajući na umu da posao frizera spada u top 5 zanimanja u svetu, budite uvereni da ćete obezbediti sebi put do blistave karijere i posao koji ćete sa zadovoljstvom raditi Ukoliko ste kreativna osoba i imate jedinstvene ideje, kurs za frizera na akademiji Panjković biće stepenik više ka vašim snovima.

Ukoliko se osećate ispunjeno dok radite svoj posao, onda to nije posao, već pravo uživanje i zadovoljstvo koje vam garantuje uspeh.

T.Ž.

Comments

mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a comment