Akademija Panjković vam nudi najbolji kurs za frizera

U želji da svima onima koji žele da uđu u svet frizera predstavimo prvi korak ka uspehu, akademija Panjković vam nudi najbolji kurs za frizera odakle će vaša karijera krenuti uzlaznom putanjom. Ne propustite priliku da odaberete pravi kurs za frizera gde vas očekuje kvalitetna obuka, temeljan način rada i upoznavanje sa svim tajnama najboljih frizera koji su priznati svuda u svetu.

Kurs za frizera zahteva puno kreativnosti i želju da napredujete u ovoj branši, zato je važno da pažljivo odaberete školu koja vam garantuje kvalitet. Akademiju Panjković izdvajamo zbog svog dugogodišnjeg postojanja, koji je odraz kvaliteta koji traje i dan, danas.

KURS ZA FRIZERA

kurs za frizera

Akademija Panjković, na čelu sa tvorcem Mikijem nudi vam kurs za frizera koji je pažljivo kreiran u cilju što boljeg razumevanja svakog zadatka. Miki Panjković svoje znanje usavršio je davnih godina u najboljim američkim školama, odakle je svoje znanje preneo i kod nas. Svoju kreativnost uvek je hteo da podeli sa drugima, zato je nastao kurs za frizera gde svako ko želi veliki uspeh može da upiše ovu prestižnu školu.

Tokom ovog kursa upoznaćete se sa svim tehnikama frizerskog sveta, najboljim priborom kao i kozmetikom koja je najpopularija i najkvalitetnija na tržištu. Pored toga što je kurs za frizera veoma važan za vas, važno je i da prilikom rada koristite kvalitetne proizvode.

Ovo nisu sve pogodnosti koje kurs za frizera Panjković nudi, a sada ćete saznati šta vas sve očekuje tokom kursa. Obuka će se vršiti u prijatnom ambijentu i opušteno druženje sa drugim polaznicima, nakon kursa moći ćete odmah da započenete samostalan rad, a svi koji završe kurs za frizera Panjković dobiće sertifikat koji je priznat svuda u svetu. Isto tako, dobićete i preporuku za dalje zaposlenje gde god da planirate da dobijete posao.

KURS ZA FRIZERA CENA

kurs za frizera cena

Mnoge interesuje kurs za frizera cena na akademiji Panjković. Pre svega, naglasićemo da postoji kurs za muškog frizera i kurs za ženskog frizera. Takođe, imate mogućnost i individualnog kursa gde ćete biti 1 na 1 sa Mikijem Panjkovićem. Cena kursa za ženskog frizera iznosi 250€ mesečno i traje 6 meseci, dok kurs za muškog frizera iznosi 200€ mesečno i traje ukupno 5 meseci.

Ovo je sasvim dovoljan period da savladate sve tehnike i postanete vrhunski frizera odmah nakon završetka kursa. Kvalitet je ono po čemu mnogi pamte Panjković kurs za frizera, zato dođite da se dobro zabavite i naučite sve tajne vrsnih frizera.

Obezbedite sebi vaće danas mesto na akademiji Panjković, a sve dodatne informacije možete saznati putem broja +381 63 60 80 93.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment