Sunset Cocktail Cruise – najlepši zalazak sunca na reci uz magične koktele

Priuštite sebi i svojim najdražima Sunset Cocktail Cruise i doživite najlepši zalazak sunca na reci uz magične koktele. Beograd, srpska prestonica, podignuta je na samom ušću reke Save u Dunav, na mestu gde se danas dodiruju novi i stari deo Beograda.

Lepa i moćna, Sava je za našu zemlju veoma značajna reka. Nedaleko od Beograda gradi prirodni rezervat koji je zakonom zaštićen još od sredine 19. veka. Mitološki, Sava je snažna reka koja bogu Zevsu (Dunavu) naliva nektar i hrani ga ambrozijom. Na taj način on postaje besmrtan.

Dunav teče od Nemačke od Crnog mora, prolazi kroz 10 zemalja, 4 evropske prestonice (Beč, Beograd, Budimpeštu i  Bratislavu) i predstavlja jedan od najbitnijih plovnih puteva u Evropi. Evo jedne zanimljivosti koju možda niste znali. Leti, kada opadne nivo vode u koritu Dunava, mogu se videti potopljeni nemački brodovi iz Drugog svetskog rata. Bežeći pred nadiranjem vojske Sovjetskog saveza 1944. godine, više stotina ratnih brodova završilo je na dnu Dunava.

Sunset Cocktail Cruise – najlepši zalazak sunca na reci uz magične koktele

Sunset Cocktail Cruise, koktel krstarenje brodom Beograd 25 po ovim prestoničkim rekama je hedonistička letnja avantura kojoj ćete se uvek i rado vraćati. Toplo letnje popodne, pirkanje vetra, ljuljuškanje talasa, odsjaj sunca na površini vode, relaksirajuća letnja muzika, vesela ekipa i sjajna posada, karakteristike su ovog krstarenja. Čaroban pogled na reku, beogradske mostove, Kalemegdan i ostale lepote našeg grada će Vas opčiniti.

Poseban začin magiji Sunset Cocktail Cruise putovanja daju vrhunski koktel majstori koji za sve prisutne miksuju jedinstvene koktele. Malo leda, mnogo boja, bogatstvo izgleda i ukusa, neobični nazivi Sex on the Danube, Singi Dingi, Taurunum sunrise… iznenadiće i obradovati sva Vaša čula.

Splav Pristan, RnB oaza na Dunavu, pored šetališta kod Sportskog centra 25. maj – „Milan Gale Muškatirović” mesto je našeg sastanka i ukrcavanja. Polazak je svake srede, četvrtka, petka, subote i nedelje u 18h.

Sunset Cocktail Cruise – najlepši zalazak sunca na reci uz magične koktele

Krstarimo Savom i Dunavom i obilazimo: Dorćolski kej, Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazelu, Most na Adi… Nakon dvočasovnog uživanja, kuliranja i „kokteliranja“, vraćamo se na Dorćol i mesto polaska.

Napuštamo brod prepuni utisaka i fantastičnih fotografija koje smo na našem koktel krstarenju napravili. Fotke zalaska sunca nad Zemunom i Gradošom, koje će nas uvek sećati na Sunset Cocktail Cruise, sa oduševljenjem ćemo odmah podeliti na društvenim mrežama. Takav spektar i eksplozija boja zaslužuju počasno mesto u našim usponemama i albumima.

Sunset Cocktail Cruise avantura ne iziskuje ni previše novca. Za samo 1.600 dinara možete sebi priušti ovaj fenomenalan dan. Pri tom, u cenu karte, pored vožnje brodom, uračunata su i dva koktela po izboru. Maksimalan ugođaj na gornjoj palubi broda Beograd 25, poznat kao VIP Sunset Cocktail Cruise zahteva da izdvojite svega 400 dinara više. Složićete se da je ovo zaista pristupačno svima nama i da bi bilo šteta da ovog leta ne uživate u koktelima i čarima na reci.

Za informacije i rezervacije pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment