Najbolji RnB hitovi i ove sezone na splavu Pristan

Najbolji RnB hitovi i ove sezone očekuju Vas na splavu Pristan.

Vrelo beogradsko leto kuca na vrata. Mami nas da izađemo iz kuće, skockani i namirisani, naoružani osmehom i dobrim raspoloženjem i uputimo se na reku. Jedna od najpivlačnijih lokacija jeste obala Dunava na Dorćolu, omiljeno šetalište pored Sportskog centra Milan Gale Muškatirović i, naravno, popularni splav Pristan.

Splav Pristan Vas očekuje svih sedam letnjih dana u nedelji, kako tokom dana, tako i tokom neponovljivih prestoničkih noći.

 

splav pristan

 

Čuvene tematske žurke poznate pod imenima Zalazak i Izlazak, još uvek se prepričavaju i sa nestrpljenjem očekuju. Da li će i ove sezone biti na programu ili nas očekuju nova iznenađenja na splavu Pristan, otkrićemo uskoro. Ne sumnjamo ni najmanje da će koncept ovogodišnje sezone biti podjednako jedinstven i atraktivan, kao i uvek do sada.

Sigurni smo da nas očekuju: nezaboravan provod, đuskanje do jutra, prelepi zalasci sunca, osvežavajući kokteli, opuštena urbana ekipa i najsmejano osoblje.

 

SPLAV PRISTAN PROSLAVE

splav pristan proslave

 

Splav Pristan proslave učiniće vaš dan magičnim i nezaboravnim. Proslavite na splavu Pristan najlepše i najvažnije životne događaje, jer je Pristan idealan izbor za organizaciju savršenih proslava različitog tipa. Šarmantno uređen moderan prostor, bajkovit pogled, odlična usluga, lako dostupna lokacija sa parkingom u blizini, samo su neki od elemenata neophodnih za savršenu proslavu.

Izbor muzike, posluženja i svečane dekoracije, možete organizovati sami ili se prepustiti rukama maštovitog i iskusnog tima splava Pristan.

 

Rezervacije za splav Pristan

Rezervacije za splav Pristan moguće su preko sajta kudaveceras.rs , ili pozivom na broj telefona 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment