Provedite vikend u prirodi na kvalitetan način

Provedite vikend u prirodi na kvalitetan način uz vaše najdraže i doživite avanturu koja će vas ostaviti bez daha. Ukoliko ste razmišljali da ovo leto provedete upoznavajući sve lepote prirode, nudimo vam sjajnu ideju kako da osmislite savršen odmor koji će biti sačinjen od zanimljivih aktivnosti i kvalitetnog odmora za dušu i telo.

Bilo da ste avanturista ili ne, budite uvereni da će vam ovako nešto sigurno prijati. Dodajmo na sve to činjenicu da ćete sva dešavanja doživeti sa  vašim prijateljima ili porodicom, ovo se definitivno čini kao prilika koju ne smete propustiti.

 

KAMP RAJSKA RIJEKA ZA NEZABORAVNU  AVANTURU

 

kamp rajska rijeka
Kamp Rajska rijeka

 

Predstavljamo vam kamp Rajska rijeka, pravi hedonistički kutak u magičnoj prirodi koji ćete zavoleti već na prvi pogled. Sama lokacija kampa je veoma jedinstvena, nalazi se na obali Drine i okružen je planinama Maglić, Vučevo, Vukuša, Zlatni bor, Volujak, Zelengora, Durmitor, Ljubišnja, i čak tri kanjona Tare, Pive i Drine.

Ceo kompleks Rajska rijeka napravljen je od drveta sa Vučeva, planine koja se nalazi iznad kampa kako biste se u potpunosti stopili sa celim konceptom. Za potpuni užitak daleko od civilizacije i gužve, sva hrana koja je u ponudi kampa pristigla je iz okolnih seoskih domaćinstava.

Uživaćete u udobnom i modernom smeštaju koji oseduje sve što vam je potrebno za prijatan odmor i uživanje.

 

SPOJ ADRENALINA I ODMORA

 

Provedite vikend u prirodi na kvalitetan način

 

Rajska rijeka kamp nudi veoma uzbudljive aktivnosti koje ne smete propustiti. Sa obzirom na savršenu lokaciju kampa koja je idealna za rafting, ovo je ujedno i najatraktivniji deo ali i najpopularnija aktivnost koja će vam pružiti visok nivo adrenalina.

Reka Tara je jedna od najboljih svetskih reka za rafting. Razlog tome jeste dubina kanjona, učestali brzaci, atraktivni slapovi i sama brzina vode reke Tare. Avantura rafting Tarom moguća je u periodu od proleća do jeseni, u zavisnosti od vašeg iskustva. Da naglasimo, u ovu avanturu odlazite zajedno sa vašim prijateljima i iskusnim skiperom koji savršeno poznaje magičnu reku Taru.

Rafting Tarom nije jedina uzbudljiva aktivnost koju kamp Rajska rijeka nudi. Za kompletno uživanje i pravo upoznavanje moćne prirode, tu su i neizostavni Jeep Safari, Zip Line i Hiking.

 

Provedite vikend u prirodi na kvalitetan način

 

Zip Line je prava avantura za one koji vole visok nivo adrenalina i one koji se ne plaše visine. Ako volite uzbuđenje i da isprobate nešto sasvim novo, ovo je odličan odabir za vas. Poletećete iznad magičnog Pivskog jezera a smaragdno zelena boja očaraće vas, naročito iz ptičije perspektive. Pivsko jezero nalazi se na teritoriji Crne Gore u Plužinama, što je od kampa udaljeno svega par kilometara.

 

Provedite vikend u prirodi na kvalitetan način

 

Jeep Safari je prelepo avanturističko iskustvo uz pomoću kojeg ćete upoznati sve čari kanjona Tare i okolnih nacionalnih parkova. Ova avantura postala je izuzetno popularna jer vam pruža hedonistički užitak i priliku da posetite i fotografišete najlepše prirodne lepote. Jeep Safari pružiće vaqm nezaboravno iskustvo i možete ga ukombinovati sa nekom od zanimljivih aktivnosti koje kamp Rajska rijeka nudi.

 

Provedite vikend u prirodi na kvalitetan način

 

Hiking je avantura koja se najčešće kombinuje sa raftingom, nakon kojeg odlazite u posetu nekoj od magičnih planina koje se nalaze nadomak samog kampa. Zahvaljujući hikingu, imaćete priliku da uživate u prirodnim lepotama koje je moguće videti samo uz ovakve avanture i aktivnosti.

Ovo je samo delić nestvarno lepe atmosfere u kampu Rajska rijeka koja će vas dočekati odmah na vratima. Odlična organizacija, moderan smeštaj i prelepo druženje ono je što čini kamp Rajska rijeka toliko posebnim.

Odaberite najbolje iz ponude i već ovog vikenda obezbedite neku od avantura koje nudi Rajska rijeka kamp!

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment