Retrospektiva vikenda na splavu Ambis

Ukoliko niste protekle nedelje bili na otvaranju, evo kratka retrospektiva vikenda na splavu Ambis koji je priredio svim posetiocima nezaboravan provod. Sa obzirom da je Beograd bogatiji za još jedan novi splav, splav Ambis predhodnog vikenda je napravio pravi spektakl na reci koji će se sigurno danima prepričavati.

 

splav ambis
splav ambis

 

Otvaranje novog splava Ambis privuklo je mnoge mnoge beograđane da se nađu u novom i ekskluzivnom ambijentu gde se mogao očekivati pravi muzički spektakl i fenomenalna energija. Upravo to se i desilo, a na licima prisutnih moglo se videti veliko zadovoljstvo i dobro raspoloženje za koje su bili zaduženi u petak veče Miloš Živković i Tea Stoševska, a u subotu uveče Mirče Raduović i Mici Sandić.

 

splav ambis

 

Malo je reći da su napravili fenomenalnu atmosferu i da su otvorili splav Ambis sa velikim stilom. Iako je zvanično otvaranje bilo predhodne srede i to uz sjajnog Uroša Živkovića, vikend otvaranja je probudilo veliko interesovanje svim beograđanima.

Obe večeri su bile fantastične, a i ove nedelje očekuje vas sjajan provod kojem sigurno nećete odoleti. Uživaćete u luskuznom ambijentu kao i u najvećim domaćim hitovima, što je sasvim dovoljno da atmosfera bude na samom vrhuncu.

Obezbedite sebi mesto na splavu Ambis pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment