Najjeftinije letovanje na Krfu

Ako tražite najjeftinije letovanje na Krfu, na pravom ste mestu da saznate koje su to turističke agencije najpovoljnije a da opet nude prijatan smeštaj za komforan odmor. Krf letovanje poslednjih godina važi za jednu od najatraktivnijih destinacija u prelepoj Grčkoj, zbog čega je agencija Mayak Tours pripremila jedinstvene ponude kojima je teško odleti.

Krf je jedan od najlepših ostrva a drugo po veličini od ukupno 7 većih jonskih ostrva. Svojim jedinstvenim duhom Krf se zaista razlikuje od ostalih ostrva koji su poznati po svojoj lepoti.

 

krf

 

Nakon Soluna i Atine, Krf je najnaseljenije mesto što znači da je veoma dinamično mesto, naročito u jeku sezone. Obala Krfa bogata je raznim zalivima i uvalama, što predstavlja posebnu čar tokom letnjih noći. Ovo je jedan od razloga zbog čega je Krf letovanje zanimljivo omladini poslednjih godina.

Krf je jedan od gradova koji i ne podseća toliko na tipičnu Grčku, već stariji deo grada podseća na venecijanski stil. Na Krfu možete posetiti mnoštvo istorijskih zanimljivosti koje datiraju još od 15. veka a ukoliko volite istoriju, ovo mesto će vam biti veoma zanimljivo.

Ostrvo Krf obiluje prelepim šljunkovitim i peskovitim plažama od kojih većina ima plavu zastavicu, što znači da je garancija čistog mora. Zaliv ljubavi Sidari nalazi se na severu a njegove peskovite stene formiraju magičan prirodan prolaz. Prilikom posete Krf letovanje, ne smete propustiti da posetite lepotu zaliva Paleokastritsa.

 

KRF LETOVANJE

 

Krf letovanje

 

Ovo je nekoliko razloga zbog čega je Krf letovanje toliko atraktivna destinacija, naročito mlađoj populaciji, jer je noćni život tokom sezone posebno bogat i zabavan. Ostrvo Krf poseduje sve što vam je potrebno za letovanje. Od najlepših plaža, do istorijskih lepota pa sve do noćnog života i magične prirode.

U nastavku upoznajte nekoliko odličnih smeštajnih jedinica na Krfu koji će zadovoljiti sve vaše potrebe i učiniti vaš odmor nezaboravnim.

 

VILA ILDI

vila ildi

 

Prelepa vila Ildi nalazi se u mestu Dasija i nalazi se na oko 600m od plaže, i na oko 250m od samog centra zbivanja. Ukoliko želite komfor i mir, ovo je odličan smeštaj za vas. Vila poseduje prelepo dvorište u kojem se nalazi bazen koji mogu koristiti svi gosti. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne smeštajne jedinice i svaka soba ima čajnu kuhinju, Wifi, TV i klimu koja se doplaćuje 5€ po danu. Vila Ildi takođe poseduje i privatan parking za vaše vozilo.

 

VILA LOLA

vila lola

 

Vila Lola takođe se nalazi u mestu Dasija i predstavlja pravo hedonističko mesto za odmor. Dvorište odiše prelepim zelenilom i velikim bazenom sa ležaljkama i suncobranima. Vila Dasija nalazi se u samom centru a od plaže je udaljena na oko 300m. Nadomak vile nalaze se brojni restorani, marketi, barovi, itd. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i četvorokrevetne apartmane sa pomoćnim ležajevima. Vila psoeduje Wifi, klimu uz doplatu, kao i privatan parking.

 

Mayak Tours kao jedna od agencija sa dugogodišnjim radom nudi najpovoljnije smeštajne jedinice koje će zadovoljiti svačije potrebe. Zahvaljujući predanosti u svom radu danas je Mayak Tours jedna od vodećih agencija za putovanja.

Mayak Tours obezbedio vam je najbolje i najpristupačnije ponude u Grčkoj, a sve ostale informacije možete saznati pozivom na broj 011/303 – 6400 ili 064/222-6510. 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment