Sjajna muzička nedelja u restoranu Nebo i zemlja

Još jedna sjajna muzička nedelja u restoranu Nebo i zemlja garantuje vrhunski provod i najlepše trenutke uživanja. Najbolje vreme je ono koje provodimo sa prijateljima, uz ukusan obrok, čašu omiljenog vina, puno smeha i pozitivnih viibracija. A kada je sve to začinjeno i savršenom muzičkom podologom, kao i prekrasnim pogledom, uživanje je kompletno i savršeno.

 

 

Upravo sve to Vas očekuje u prijatnom ambijentu restorana Nebo i zemlja. Izaberite za dolazak bilo koji dan u nedelji i nećete pogrešiti, jer ovo je restoran u kome su hedonizam i uživanje na meniju svakog dana. Za još jedan ponedeljak i kvalitetan početak nedelje, veče sjajne muzike priuštiće Vam Marko Nikolić. Uživajte u zvucima gitare i najlepšim hitovima. Nazdravite sa prijateljima, opustite se i prepustite užitku.

Nema lepšeg osećaja od onog kada je napolju toplo letnje vreme a Vi veče možete provesti u fantastičnoj bašti omiljenog restorana. Uz osvežavajući koktel po Vašom ukusu, neka Vas ponese muzika za dušu, za koju je u utorak veče zadužen sjajni Strahinja.

 

Još jedna sjajna muzička nedelja u restoranu Nebo i zemlja garantuje vrhunski provod i najlepše trenutke uživanja. Najbolje vreme je ono koje provodimo sa prijateljima, uz ukusan obrok, čašu omiljenog vina, puno smeha i pozitivnih viibracija. A kada je sve to začinjeno i savršenom muzičkom podologom, kao i prekrasnim pogledom, uživanje je kompletno i savršeno.  Upravo sve to Vas očekuje u prijatnom ambijentu restorana Nebo i zemlja. Izaberite za dolazak bilo koji dan u nedelji i nećete pogrešiti, jer ovo je restoran u kome su hedonizam i uživanje na meniju svakog dana. Za još jedan ponedeljak i kvalitetan početak nedelje, veče sjajne muzike priuštiće Vam Marko Nikolić. Uživajte u zvucima gitare i najlepšim hitovima. Nazdravite sa prijateljima, opustite se i prepustite užitku. Nema lepšeg osećaja od onog kada je napolju toplo letnje vreme a Vi veče možete provesti u fantastičnoj bašti omiljenog restorana. Uz osvežavajući koktel po Vašom ukusu, neka Vas ponese muzika za dušu, za koju je u utorak veče zadužen sjajni Strahinja.   Restoran Nebo i zemlja odlučan je u nameri da svakog gosta razvedri, ugosti i izmami mu osmeh i dobro raspoloženje. Odvojite vreme za ono što Vas ispunjava i čini srećnim, a u tome će Vam u sredu pomoći fantastičan muzički nastup Milana i Ane. Razigrano veče uz repertoar hitova koji obožavate rezervisano je za četvrtak, kada nastupa Aleksandara Pralica, koji je već mnogo puta dokazao da će provod biti nezaboravan.  Sofisticiranost enterijera, predusretljivo osoblje, unikatni jelovnik, pažljivo odabrana karta pića, vrhunske kubanske cigare i nargile, ono je što će ulepšati Vaš boravak u Nebu i zemlji. A da petak bude veče prelepe muzike koje se ne propušta postaraće se Trip, dobro poznat redovnim gostima ove hedonističke oaze. Restoran Nebo i zemlja i vrhunski Diverso bend, prepoznatljiv po odličnoj energiji i jedinstvenom repertoaru, ulepšaće Vam subotu na najbolji mogući način.  Uživanje svakom trenutku i svakoj noti, kao i hedonizam u svakom zalogaju, zaštitni su znak ovog beogradskog ugostiteljskog bisera. Naurućite piće po Vašem izboru i nazdravite! Živeli! Vidimo se u Karađorđevoj 15!  Pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite svoje mesto u Nebu i zemlji.

 

Restoran Nebo i zemlja odlučan je u nameri da svakog gosta razvedri, ugosti i izmami mu osmeh i dobro raspoloženje. Odvojite vreme za ono što Vas ispunjava i čini srećnim, a u tome će Vam u sredu pomoći fantastičan muzički nastup Milana i Ane. Razigrano veče uz repertoar hitova koji obožavate rezervisano je za četvrtak, kada nastupa Aleksandara Pralica, koji je već mnogo puta dokazao da će provod biti nezaboravan.

Sofisticiranost enterijera, predusretljivo osoblje, unikatni jelovnik, pažljivo odabrana karta pića, vrhunske kubanske cigare i nargile, ono je što će ulepšati Vaš boravak u Nebu i zemlji. A da petak bude veče prelepe muzike koje se ne propušta postaraće se Trip, dobro poznat redovnim gostima ove hedonističke oaze.

Restoran Nebo i zemlja i vrhunski Diverso bend, prepoznatljiv po odličnoj energiji i jedinstvenom repertoaru, ulepšaće Vam subotu na najbolji mogući način.  Uživanje svakom trenutku i svakoj noti, kao i hedonizam u svakom zalogaju, zaštitni su znak ovog beogradskog ugostiteljskog bisera. Naurućite piće po Vašem izboru i nazdravite! Živeli!

Vidimo se u Karađorđevoj 15!

Pozovite 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite svoje mesto u Nebu i zemlji.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment