Splav Port Beograd

Splav Port Beograd je klub na vodi namenjen istinskim hedonistima, koji žele da uživaju isključivo u provodu najvišeg svetskog nivoa.

Po mišljenju većine iskusnih poznavalaca noćnog života Beograda, Port je najekskluzivnije mesto u gradu, pa ne iznenađuje njegova izuzetna popularnost.

 

Enterijer splava Port

Enterijer splava Port specifična je kombinacija elegantnog i sofisticiranog sa modernim dizajnom. Zlatni tonovi daruju notu luksuza, dok rasveta najnovije generacije oduzima dah.

Dizajniran je i uređen tako da su svi gosti uvek u srcu dešavanja na splavu. Loša mesta, na koja biste eventualno bili smešteni, na Portu ne postoje. Ovde je svaki gost podjednako važan i dobija maksimalnu uslugu i pažnju.

Komforni, udobni separei smešteni su uz samo ivicu splava. Na taj način, pored uživanja u čašici omiljenog premium pića, možeti uživati i u veličanstvenom pogledu.

 

Splav Port By Community – mesto nezaboravnog provoda

Splav Port By Community prepoznatljiv je kao mesto nezaboravnog provoda, za koji su zaduženi fenomenalni klupski bendovi i velika gostovanja popularnih imena domaće estrade. Na Portu su nastupali: Marija Šerifović, Aco Pejović, Seka Aleksić, Jelena Karleuša Aleksandra Prijović, Lexington bend, Indira Forza ex iColonia, Ministarke, Aca Likas, Milica Pavlović…

Vrhunski zvuk najvećih hitova pop, rock i narodne muzike garantuje najmodernije ozvučenje, kojim Port raspolaže.

 

Kako opisati neponovljivu atmosferu žurki splava Port? Usijana, zapaljiva, vrela, vulkanska, neprevaziđena…ne postoji prava reč koja bi je u potpunosti dočarala. Najbolje je da, ako već niste to učinili, sami iskusite i doživite magičnu energiju ovog mesta.

Stalnu ekipu na Portu čine gosti različitih godima (bez klinaca), stilova i aktuelnih modnih trendova, sa akcentom na elegantnom i luksuznom imidžu. Poznati sportisti, glumci i pevači, takođe su redovni posetioci, kao i veliki broj stranaca.

Dodajmo tome i bogat asortiman najraznovrsnijih pića, brzu i ljubazna uslugu i dobićemo još jednu potvrdu da je vrhunski kvalitet uslov svakog uspeha.

 

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment