Splav Tag – mesto gde je provod zagarantovan

Predstavljamo vam Splav Tag – mesto gde je provod zagarantovan i gde vas očekuje kvalitetan provod. Splav Tag već godinama unazad predstavlja pravo mesto najluđih izlazaka i odlične atmosfere.

Poznato je da su na ovom splavu nastupala velika imena sa moderne domaće muzičke scene kao i da je svaki nastup bio u punom kapacitetu posećen. Splav Tag sigurno će vam prirediti nezaboravan provod i veče koje uvek traje do jutra. Uživaćete kako u nastupima, tako i u ambijentu i u najboljim koktelima u gradu.

 

Splav Tag - mesto gde je provod zagarantovan
Splav Tag

 

Pored sjajnog provoda tokom cele nedelje na splavu Tag, ne smemo izostaviti činjenicu da je Nova godina na splavu Tag posebna priča koju ne smete propustiti. Osetite čari najboljeg splava u novogodišnjoj noći i uživajte u magiji koju će vam organizatori priuštiti.

Poslednjih nekoliko godina ovo je bio jedan od najtraženijih dočeka koji je bil oteško propustiti i zato smo sigurni da će tako biti i ove godine. Pažljivo odabrana muzika za Novu godinu biće jedan od glavnih razloga da ovde dočekate Novu godinu.

Obezbedite sebi mesto za najbolji provod na splavu Tag i to pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment