Splav Konzulat Waterfront Beograd

Splav Konzulat Waterfont Beograd, otvoren 2019., postavio je nove trendove kada je u pitanju provod u prestoničkim lokalima. Koncept koji nudi može se opisati kao 3 u 1. Ova hedonistička oaza na Dunavu je i noćni klub ludog provoda i vrhunski restoran, ali i prelep, opušten kafić.

Iz tog razloga Konzulat Waterfront je savršen izbor kako za jutarnje kuliranje, dnevni chillout ili ukusan obrok, tako i za razigrani noćni izlazak.

 

Enterijer Konzulat Waterfront splava

Enterijer Konzulat Waterfront splava može se opisati kao sveden i moderan a istovremeno atraktivan, topao i udoban. Dizajniran je od kombinacije probranih prirodnih materijala. Mnoštvo detalja daje mu specifičan šarm, a među njima dominiraju globusi jer je globus sastavni deo vizuelnog identiteta ovog splava.

Izbor mesta je raznolik: komforni separei, nisko sedenje, komjuniti ili šank. A u dnevnoj varijanti najomiljenija pozicija su udobni kreveti u koje se možete zavaliti i, uz omiljeno piće ili dobrbu klopu, uživati u pogledu na ušće Save u Dunav i Kalemegdansku tvrđavu.

Pokretni krov će Vas, u slučaju iznenadne promene vremena, zaštiti od nepogode i omogućiti da neometano nastavite da uživate.

 

Muzika na splavu Konzulat

Muzika na splavu Konzulat uglavnom je domaća i pop. Tokom dana chillout zvuci opuštaju čula, dok su za večernje sate rezervisani nastupi poznatih izvođača. Žurke sa živom svirkom se najčešće organizuju pet puta nedeljno. Neka od imena koja redovno nastupaju na bini Konzulat Waterfronta su: Maya Berović, Lexington band, Hurricane, OK band, Alter Ego, Lukijan Ivanović, Nenad Cvijetić…

 

Konzulat Waterfront – cene

Konzulat Waterfront cene ima pristupačne cene za prosečnog ljubitelja noćnog života u Beogradu. Karta pića sastavljena je od brojnih i raznovrsnih alkoholnih i bezalkoholnih pića i fenomenalnih koktela. Na meniju su jela internaciolne kuhinje u čijim neponovljivim ukusima možete uživati i tokom dana, ali i uveče, dok Vas nosi ritam sjajne svirke. Popularne nargile, takođe, se nalaze u ponudi ovog splava.

 

Splav Konzulat – lokacija

Splat Konzulat popularan je kao i njegova lokacija, Ušće bb. Postavljen je na lokaciji nekadašnjeg splava Play, kod Muzeja savremene umetnosti.

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment