Pristan – kuća dobrog provoda

Prva asocijacija na Pristan je kuća dobrog provoda. Magična atmosfera, maštovito i moderno dizajniran entrijer i fenomenalna gradska ekipa, tajni su sastojci ovog recepta vrhunske zabave.

Poseban začin su nadaleko poznati nastupi najboljih DJ imena. Oni su prava poslastica za sve ljubitelje RnB zvuka, koji se neguje na splavu Pristan. Iskusno osmišljen koncept žurki i raznovrsnih dešavanja na splavu svrstava ga u grupu najzanimljivijih zbivanja u gradu. Vrata splava Pristan otvorena su sedam dana u nedelji.

Profesionalno i ljubazno osoblje raspoloženo je da, na najbolji mogući način, izađe u susret svim željama svojih gostiju.

Budite i Vi deo jedinstvene atmosfere ludog provoda ili relaksirajućeg letnjeg kuliranja na splavu Pristan. Pozovite i rezervišite svoje mesto u ovom hedonističkom raju.

 

Splav Pristan proslave

Splav Pristan proslave postale su sinonim za organizaciju najkvalitetnijih proslava različitog tipa. Magično šarmantan prostor, vrhunska usluga i odlična lokacija samo su neke od prednosti ovog lokala. Splav Pristan raspolaže svim elementima neophodnim za savršenu proslavu. Kada su u pitanju muzika, hrana, piće i dekoracija, možete se sami organizovati ili prepustiti iskusnom timu splava Pristan.

 

Lokacija splava Pristan

Lokacija splava Pristan je prelepi 25. maj ili preciznije rečeno Dunavski kej 25. Izuzetan položaj na reci, izolovan od blizine drugih objekata na vodi, pruža mogućnost vrhunskog hedonističkog opuštanja i uživanja u nestvarno lepom pogledu.

 

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment