Splav Kartel i atmosfera koja se ne vidja na drugim splavovima

Splav Kartel lokacija

Splav Kartel podjednako je atraktivan kao i njegova lokacija, prepoznatljiva kao centar najboljeg letnjeg noćnog provoda. Sa prelepim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu, usidrio se na mestu ušća Save u Dunav, na adresi Ušće bb.

 

Splav-Kartel-i-atmosfera-koja-se-ne-vidja-na-drugim-splavovima

 

Splav Kartel muzički program

Splav Kartel obezbedio je fenomenalan muzički program, baziran na najboljim zvucima domaće zabavne, narodne i folk muzike. Ono što ga čini posebnim je to što na Kartelu, osim popularnih bendova, redovno nastupaju najpoznatije zvezde domaće estrade. Majstori pravljenja najluđe atmosfere, svojim vrhunskim glasovnim umećem neodoljivo privlače brojne posetioce. Na sceni splava Kartel nastupaju: Aca Lukas, Đani, Ćemo, Adil, Peđa Medenica, Jala Brat, Buba Corelli, Katarina Grujić, Ivana Selakov, Magla bend, Žile Hram i mnogi drugi popularni izvođači. Muzički program i nastupi na splavu Kartel organizuju se pet dana u nedelji. Vrelu atmosfera, pozitivna energija i pokretačke vibracije učinili su ga velikom brzinom jednim od najposećenijij i najomiljenih klubova u Beogradu.

Enterijer splava Kartel

Prelepi enterijer splava Kartel dizajniran je po najsavremenijim svetskim standardima.Uređenju kluba posvećena je podjednaka pažnja kao i vrhunskoj atmosferi. Posebno se izdvaja jedinstvena bina postavljena na vrhu splava. Najviši kvalitet ozvučenja, fenomenalna rasveta i čudesni laseri savršeno su uklopljeni u ovaj izuzetni ambijent.

 

 

Splav-Kartel-i-atmosfera-koja-se-ne-vidja-na-drugim-splavovima

 

Splav Kartel gosti

Splav Kartel i njegovi gosti brzo su se prepoznali kada su u pitanju želje i zahtevi koje najkvalitetniji provod treba da zadovolji. Mlade, atraktivne i šarmantne devojke, neodoljivi i nasmejani mladići, urbani klaberi i brojni stranci deo su ove probrane ekipe. Elegantan i atraktivan dress code se podrazumeva. Klub sveke večeri prima do 450 gostiju, pa su rezervacije ne samo poželjne, već i obavezne.

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment