Splav Money

Splav Money, smešten na Sajamskom keju bb, sa prvim toplim danima otvara sezonu letnjih žurki i privlači sve one koji žele da dožive avanturu za pamćenje. Iako relativno nov klub, postigao je veliku popularnost svojim kvalitetom usluga i dobro osmišljenim koceptom rada.

 

Enterijer Money kluba

Enterijer Money kluba najpribližnije opisuju reči – moderan i glamurozan. Dizajniran je i opremljen po najvišim svetskim klupskim standardima. Najsavremenije ozvučenje i osvetljenje, kao i fantastičan pogled na reku, celokupan ambijent čine jedinstvenim.

Ukoliko želite da se izdvojite sa svojom ekipom, izaberite neki od prelepih separea. Za dobro zezanje i druženje sa ostalim gostima na raspolaganju su Vam barski stolovi i visoka sedenja, kao i najveselija mesta za šankom.

Splav Money
Splav Money

Splav The Money – muzika

Za splav The Money karakteristična je muzika RnB i House žanrova. Smatra se prvim pravim letnjim RnB klubom u Beogradu.

Žurke za pamćenje, dočeci svitanja nad Beogradom, najlepši zvuci elektronske muzike i pozitivne vibracje privlače iskusne beogradske klabere, kao i strane posetioce naše prestonice.

Gostovanja najboljih domaćih i inostranih DJ-eva na splavu Money, kao i prethodnih, obeležiće i ovu letnju sezonu noćnog provoda na vodi u Beogradu

 

Cene na splavu Money

Cene pića na splavu Money su standardne i prosečne za lokale ovog nivoa. Može se čak reći i da su idealne, za manje ili veće ekipe, koje nameravaju da žeđ utole u velikoj ponudi kvalitetnih pića. Na splavu Money možete uživati u ukusima majstorski smućkanih koktela, najkvalitetnije žestine i probaranih vina, kao i raznovrsnim vrstama piva.

 

Ko izlazi na Money?

Ekipu koja izlazi na Money čine mladi (ali, ne ispod 23 godine) i urbani mladići i devojke, ljubitelji dobre elektronske muzike i provoda po svetskim merilima.

Splav Money
Splav Money

Rezervacije za Money splav

Rezervacije su za Money splav obavezne, a određenim danima za određena mesta na splavu i uslovljene potrošnjom adekvatne količine pića. Rezervaciju možete izvršiti pozivom na 062 262 212.

Money može da ugosti oko 400 posetilaca, ali je njegova popularnost zaista velika, tako da preporučujemo da pozovete par dana ranije.

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment