Kafana Uzbuna

Popularni splav kafana Uzbuna već nekoliko godina, svojom raspevanom boemskom energijom, okuplja najprobirljivije kafanske sladokusce. Kafana Uzbuna savaršen je izbor za sve one koji žele da se podsete i iznova osete autentičan boemski duh i kafanski ambijent i atmosferu.

Već sam naziv Uzbuna nagoveštava da se radi o kafani u kojoj je provod najluđi, energija vulkanska, a gosti najveseliji, raspoloženi za najbolju zabavu do jutra.

Tu su i karirani stoljnaci, drveni nameštaj i zidovi od drveta, bez kojih se prava kafana ne može ni zamisliti.

Redovna ekipa u kafani Uzbuna pripada različitim generacijama istinskih zaljubljenika u kafanski tip provoda.

Za kafanu Uzbuna važi pravilo da ako je jednom posetite, uvek ćete joj se vraćati.

 

Kafana Uzbuna – muzika

Splav kafana Uzbuna odlikuje izvanredna muzika i gotovo svakodnevni nastupi uživo najtraženijih klupskih izvođača. Repertoar je baziran na domaćoj, narodnoj i pop muzici.

Iz noći u noć izvode se najveći kafanski hitovi, ispijaju reke alkohola, a splav Uzbuna ljulja u ritmu igre svojih veselih posetilaca.

U kafani Uzbuna sezona žurki traje tokom cele godine, jer je ovo splav sa odličnim grejanjem i izolacijom.

 

Rezervacije za splav Uzbuna

Rezervacije za splav kafanu Uzbuna su obavezne ali besplatne i rto pozivom na 062 262 212. Željeno mesto za kafanskim ili barskim stolom, šankom ili u separeu možete rezervisati bez uslova ili sa, određenim danima, izuzetno korektnim uslovima.

Na splavu Uzbuna može se zabavljati do 500 gostiju, pa budite raspoloženi za druženje i upoznavanje šarmantnih mladića i devojaka.

Popularne i pristupačne cene pića omogućavaju da opušteno uživate u provodu i, možda, popijete i koju čašicu više.

 

Lokacija splav kafane Uzbuna

Atraktivna lokacija splav kafane Uzbuna i posedovanje vlastitog parkinga, još jedna je u nizu njenih prednosti. Svako ko zna gde je dobar provod u Beogradu, odlično poznaje ovu lokaciju. Poznata adresa prestoničkog provoda glasi – Ušće bb, Novi Beograd.

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment