Ne propustite dobru zabavu na splavu Kartel

Splav Kartel Beograd je relativno nov beogradski klub na vodi, ali je već prve sezone izgradio reputaciju koja vrtoglavo raste. Dovoljno je reći da je te prve godine svoga rada ušao u najuži izbor od deset splavova koji su se borili za titulu najboljeg splava u gradu.

 

Ne propustite dobru zabavu na splavu Kartel

 

Smešten je na adresi najjačeg provoda – Ušće bb, na novobeogradskoj strani ispod starog železničkog mosta. Ukoliko dočekate zoru na Kartelu, ne propustite da uživate u nezaboravnom pogledu na izlazak sunca, Klemegdansku tvrđavu i Sabornu crkvu.

 

Ne propustite dobru zabavu na splavu Kartel

 

Muzika na splavu Kartel

Raznovrsna, vrhunska muzika na splavu Kartel jedna je od njegovih najbitnijih karakteristika. Akcenat je na najvećim hitovima domaće narodne, folk i zabavne muzike, a u programu se nalaze i RnB večeri. Već prva gostovanja najpopularnijih muzičkih izvođača, bardova vrhunskog štimunga, pokazala su da će splav Kartel postati zvezda prestoničkog provoda. Gotovo svakog dana u nedelji, sa bine Kartela, prostor ispunjavaju opijajući glasovi izvođača, kao što su: Đani, Peđa Medenica, Aca Lukas, Adil, Slađa Alegro, Milica Ćeranić, Buba i Jala, Lapsus bend, Senidah, Ćemo, Mirza Selimović, Cobi, Tamara Milutinović… Svojim umećem i vulkanskom energijom doprineli su da Kartel postane sinonim za nezaboravan i jedinstven provod. Kada Vas obuzmu ritam i vibracije ovog splava, nećete poželeti da ga napustite sve dok Vas njegovo zatvaranje u ranu zoru na to ne primora.

 

Ne propustite dobru zabavu na splavu Kartel

 

Uređenje splava Kartel

U uređenje splava Kartel uloženo je mnogo pažnje, truda, znanja i iskustva. Luksuzan i elegantan enterijer u rangu je najglamuroznijih svetskih klubova. Atraktivni detalji savršeno su ukomponovani u ambijent. Raskošna bina dobila je poziciju na samom vrhu splava. Neverovatan zvuk fenomenalnog ozvučenja i snopovi svetlosnih i laserskih zraka, celokupan doživljaj pomeraju iznad dosad viđenih granica.

 

Ne propustite dobru zabavu na splavu Kartel

 

Izuzetan je i nivo usluge. Gostoprimljivo i vešto osoblje, već pri prvoj poseti sigurno će šarmirati, kako Vas tako i preostalih 450 gostiju, koje Kartel može da ugosti u jednoj noći. Bez rezervacije, ne računajte da možete doći do mesta i željenog provoda na Kartelu.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment