Samo najbolji provod na splavu Uzbuna

Volite da uživate u proverenoj atmosferi kafanskog noćnog života? Takođe, i mi, s toga je splav kafana Uzbuna savršeno mesto za to! Prepustite se fenomenalnom provodu pored reke uz mnoštvo pozitivnih iznenađenja koja vas očekuju baš ovde.

Enterijer koji odiše pravim boemskim stilom doprineće vašem užitku tokom vrelih letnjih dana, ali i hladnih, zimskih, tokom kojih Nova godina Beograd upotpunjuje iskustvo.

Uz svoje voljene osobe, bićete okruženi najveselijim ljudima u gradu čije prisustvo, uz vaše, predstavlja neverovatnu priliku da beogradsku noć iskoristite na savršen način! Splav kafana Uzbuna godinama unazad je poznata po priređivanju boemskih zabava koje se dugo pamte.

 

Samo najbolji provod na splavu Uzbuna

 

Lokacija splava je dobro poznato Ušće, na kome se nalaze jedni od najboljih ugostiteljskih objekata, od kojih je jedan i kafana Uzbuna.

Ukoliko je u pitanju sam doček, Nova godina i proslava iste, te možda vreo letnji dan koji želite da završite kako dolikuje, splav Uzbuna vam stoji na raspolaganju!

Nema sumnje da će svaki trenutak proveden ovde biti savršen, a tome uvek doprinese fenomenalno osoblje koje će učiniti sve da vaš utisak bude nezaboravan.

Naša topla preporuka je da svoje mesto za sebe i svoje najbliže obezbedite u što kraćem roku, a to možete učiniti kontaktom na telefon 062/262-212 (SMS, WhatsApp, Viber)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment