Splav Lasta – najbolja letnja destinacija za rnb provod

Splav Lasta – najbolja letnja destinacija za rnb provod očekuje vas i ove sezone na istom mstu i u istom ritmu. Sigurno ste se kao i mi uželeli kvalitetnog večernjeg provoda na splavovima koji nam pružaju nezaboravne letnje noći. Očekujte mnoštvo iznenađenja, naročito kada je popularni splav Lasta u pitanju.

Mesto koje poslednjih godina prednjači kada je popularnost u pitanju, potrudiće se i ovog puta da opravda vaša očekivanja i priušti vam vrhunske letnje večeri ispraćene najlepšim Rnb melodijama.

 

Splav Lasta - najbolja letnja destinacija za rnb provod

 

Najveće hitove zavrteće popularni beogradski DJ-evi uz mnoga gostovanja stranih DJ-eva koji će dodatno začiniti atmosferu jedinstvenim vajbom i dobrom energijom. Splav Lasta nudi kvalitetan provod i svake večeri uživaćete u nešto drugačijem konceptu i svakako magičnom ambijentu koji je pravi tropski i u skladu sa atmosferom. Kao jedan od mnogih splavova u Beogradu, splav Lasta svakako se izdvaja i definitivno privlači sve ljubitelje kvalitetnog Rnb zvuka.

 

splav lasta

 

Nova sezona na splavu Lasta zvanično počinje sredinom maja 2021. i sigurni smo da jedva čekate da se otvore vrata ovog sada već, čuvenog splava. Poznato je da su predhodnih godina mnogi stranci došli u psoetu splavu Lasta, a sigurni smo da će tako biti o ovog leta. Spremite se za uzbudljivu sezonu i mnogo toga lepog i novog što je splav Lasta pripremio svojim posetiocima.

Rezervišite vaše mesto na splavu Lasta pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment