Mojito red – recept

Ukoliko želite sami da napravite popularni koktel Mojito sa jagodama, predstavljamo vam Mojito red recept u čijem ukusu ćete potpuno uživati i koji će vas sigurno osvežiti. Pre svega, Mojito je čuveni kubanski koktel koji je popularan još od davnih godina i važi za jedan od najosvežavajučih koktela na svetu.

Ako želite da promenite ukus i isprobate sjajni red Mojito, u nastavku se nalazi recept pomoću kojeg ćete moći da pripremite koktel kod kuće. Prvo ćemo naglasiti da vam je potrebno dosta leda koji možete poručiti i dostava leda stići će na vašu željenu adresu.

 

Mojito red - recept

 

MOJITO RED RECEPT:

-Nekoliko kriški limuna

-Svež limunov sok

-Cele jagode

-Rum

-Lističi nane

-Malo šečera

-Led

 

Sve se smiksa u šejker i promućkate ga dobro da se i led usitni dodatno, nakon čega koktel možete ukrasiti svežim jagodama i lumunom. Spremili smo vam još jedan bonus recept koji se vrlo malo razlikuje od prvog recepta za Mojito red:

 

Mojito red - recept

 

MOJITO RED – RECEPT BR. 2

-30 ml simple sirupa od jagode

-Sveže jagode

-Listići nane

-30 ml svežeg soka limete ili limuna

-90/120 ml mineralne vode

 

Kao što vidite, razlika je u sirupu između ova dva recepta i naglašavamo vam dane morate koristiti isključivo jagode za Mojito red recept, već možete bilo koje drugo crveno voće. Ukoliko vas interesuje Mojito recept original, možete saznati klikom na link ovde.

Uživajte u osvežavajućem Mojito koktelu i napravite ga u bilo kom trenutku u svašem domu!

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment