Fantastična Na vodi kafana za savršen provod

Fantastična Na vodi kafana za savršen provod ove sezone priprema vam odličan provod i mnoštvo iznenađenja kojima nećete odoleti. Kao i svake godine, sigurni smo da ćete uživati u svemu što sledi na najpopularnijem splavu u Beogradu.

Na vodi kafana splav poslednjih godina privlači sve ljubitelje pravog kafanskog provoda da dožive nešto nesvakidašnje i uživaju u sjajnim nastupima. Poznato je da su na splavu Na vodi kafana gostuju najveće muzičke zvezde koje i te kako umeju da prirede pravi spektakl, zato ne sumnjajte u novu sezonu koja vas očekuje.

 

Fantastična Na vodi kafana za savršen provod

 

Đani, Tanja Savić, Stojče Sandić, Deni Boneštaj samo su neki od sjajnih pevača koji su priredili ovde sjajno muzičko veče svim posetiocima i učinili noć magičnom.

Kao splav sa tradicijom I specijalnim gostovanjima postao je omiljeni splav onima kojima nikad nije dosta noćnog života.

Spremite se za lude žurke I večeri koje traju do jutra a mi vam garantujem oda ćete na splavu Na vodi kafana doživeti pravi kafanski provod koji će vam stvoriti najlepše uspomene.

Rezervišite vaše mesto na vreme na splavu Na vodi kafana pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment