Spektakularan doček Nove godine 2022. sa Sekom Aleksić

Spektakularan doček Nove godine 2022. sa Sekom Aleksić očekuje sve goste koji odaberu hotel Jugoslavija za najlepši doček Nove godine u Beogradu. Ne propustite priliku da uživate u nastupu i hitovima Seke Aleksić koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.  Sve dodatne informacije u veži Nove godine u hotelu Jugoslavija možete dobiti putem broja 062/111-22-33.

Hotel Jugoslavija za Novu godinu pružiće vam i više od običnog provoda. Kao jedan od najlepših i najpopularnijih hotela u Beogradu, očekujte luksuzan doček gde ćete uživati i u najmanjim sitnicama. Nova godina u ovom hotelu pravo je zadovoljstvo i uživanje, posebno kada je reč o nastupu jedne od najvećih muzičkih zvezda u našem regionu.

 

 

Seka Aleksić Nova godina i te kako ume da napravi neodoljivu atmosferu svojom energijom i harizmom, zbog čega nema sumnje da će sve biti besprekorno organizovano tokom cele večeri. Sa obzirom da je Nova godina poseban praznik gde vlada najveća euforija, treba ga proslaviti kvalitetno i sa našim najdražim ljudima. Odaberite najbolje za sebe za doček Nove godine i uživajte u svemu što nudi luksuzni hotel Jugoslavija.

Nova godina Beograd sa tadovoljstvom predstavlja specijalan doček Nove godine u hotelu Jugoslavija sa Sekom Aleksić jer je u pitanju jedan od najtraženijih novogodišnjih večeri za koje se uveliko traže karte u sve većem broju.

Ako želite nezaboravan doček Nove godine, obezbedite što pre sebi karte za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).