Aca Lukas u kafani Tarapana za doček Nove godine 2022

Aca Lukas u kafani Tarapana za doček Nove godine 2022 biće pravi spektakl koji se ne propušta. Jedan od najvećih pevača u regionu definitivno ume da začini provod, a u pitanju je Aca Lukas Nova godina, što predstavlja još bolju priliku da se specijalno provedemo zajedno sa prijateljima.

Doček Nove godine ima poseban značaj kada nastupa sjajni Aca Lukas čije su gotovo sve pesme hit do hita. Spremite se za more dobre energije i fantastične hitove koji nikoga neo stavljaju ravnodušnim. Kafana Tarapa Nova godina pripremila je specijalnu ponudu po ceni od 40€, a sve dotatne informacije možete saznati putem broja 062/111-22-33.

 

 

Spremite se za pravo uživanje i atmosferu koja će biti na samom vrhuncu tokom cele večeri. Kafana Tarapana jedna je od najpopularnijih modernih kafana u Beogradu koja svakog vikenda nudi fenomenalan provod i ekskluzivne nastupe velikih pevača.

Upravo zbog toga, Nova godina je u ovoj kafani pravo zadovoljstvo, posebno kada je reč o odabiru pevača. Očekujte pravi spektakl, sa obzirom da već sada vlada veliko interesovanje za ovaj doček Nove godine.  Pozovite vaše prijatelje i zajedno uživajte u Novoj godini na pravi način, a svoje karte za najlđu noć možete rezervisati putem broja 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).