Pupin bar je novo in mesto u gradu

Pupin bar je novo in mesto u gradu koje ćete sigurno zavoleti. Prepustite se lepoti i čarojili sada već dobro poznatog Pupin lounge bara koji nastoji da vam ulepša svaki novi dan ili veče. U pitanju je mesto za svaku priliku, bilo da želite da uživate u jutarnjoj kafici, popodnevnom ručku ili romantičnom izlasku, Pupin bar  će učiniti svaki vaš trenutak nezaboravnim.

 

 

Ambijent bara je zaista unikatan, jedinstven i odiše luksuzom i elegancijom koja obara sa nogu. Svaki detalj pažljivo je odabran i ukombinovan najfinijim detaljima kako bi doprineo jedinstvenosti i magiji koja se ovde odvija.

Uživaćete u bogatoj ponudi pića kao i u specijalno osmišljenoj gastronomskoj ponudi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Svaki ukus je posebna priča i svako je jelo napravljeno s’ ljubavlju.

Tokom vikenda imate priliku da uživate u specijalnim koncertima velikih umetnika čiji su nastupi pravo zadovoljstvo i uživanje. Pupin lounge bar nudi jedinstven provod kakav u Beogradu još nije viđen.

 

 

Za prijatne i opuštajuće trenutke, za poslovan sastanak ili izlazak za pamćenje, ovo je mesto koje će vas oduševiti u svakom pogledu. Ne smemo izostaviti vrhunsku uslugu Pupin lounge bara koja je veoma ljubazna i biće vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Uživajte u neodoljivoj eleganciji i besprekornoj ponudi Pupin bara koji se nalazi u TC Galerija Beograd. Rezervišite vaše mesto u Pupin Lounge baru pozivom na broj  064/909-00-66.