Škola za frizera Panjković – akreditovan program za sve frizere profesionalce

Škola za frizera Panjković nudi akreditovan program teorijske i praktične nastave za sve frizere profesionalce u oblastima: ženski frizer, muški frizer i nadogradnja kose. To znači da je Panjković frizerska škola zvanično deo obrazovnog sistrema Republike Srbije i da, po završetku školovanja, dobijate sertifikat koji je priznat kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.

Škola za frizera Panjković jedna je od najpopularnijih obrazovnih institucija u našoj zemlji kada je u pitanju edukacija za zanimanje frizer. Decenijama unazad, vođeni željom da postanu uspešni profesionalci u ovom izuzetno popularnom zanimanju, biraju je brojni polaznici različitih generacija. Gornja starosna granica za upis ne postoji, jedini uslov je da su polaznici stariji od 15 godina.

Uspešne karijere svršenih učenika frizerske škole Panjković najbolji su dokaz i preporuka da će vam znanje i iskustvo, stečeni tokom obrazovanja na ovoj instituciji, uz vaš trud, zalaganje i posvećenost poslu, omogućiti da napravite najvažnije korake u razvoju sopstvene karijere profesionalnog frizera.

Nastava se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela i izuzetno je sadržajna. Program je usklađen sa najzahtevnijim evropskim standardima i neprekidno se usavršava prateći najnovije trendove i novine u frizerskom svetu. Škola za frizera Panjković je mesto na kome ćete učiti od najboljih. Vaši predavači će biti zaljubljenici u ovo kreativno zanimanje, koji se sa podjedankim entuzijazmom bave frizerskom profesijom i edukacijom novih generacija budućih frizera.

Tokom praktičnog dela nastave, studenti imaju priliku da rade sa najkvalitetnijim materijalima i najsavremenijim profesionalnim frizerskim priborom i alatom. Ono što je još važnije, jeste mogućnost da naučene veštine primene na klijentima. Takođe, još jedna posebnost koju škola za frizera Panjković obezbeđuje svojim učenicima jeste i prilika da učestvuju na nekom od elitnih modnih evenata u regionu i tamo prikažu svoju inovativnost i umeće.

ŠKOLA ZA FRIZERA BEOGRAD

Akademija Panjković i njihova škola za frizera Beograd otvoreni su za upis i obrazovanje kako apsolutnih početnika u frizerskoj profesiji, tako i svršenih učenika frizerskih škola bez iskustva, ali i frizera koji se već bave ovim zanimanjem, ali ne poseduju sertifikat ili žele da ovladaju novim frizerskim tehnikama i veštinama.

Panjković škola za frizera Beograd nalazi se na idelanoj lokaciji, lako dostupnoj iz svih pravaca, u stogom centru Beograda, na adresi Njegoševa 43. Nastava se održava u ugodnom, inspirativnom i moderno dizajniranom prostoru, u kome vlada prijateljska atmosfera i timski duh.

Za sva pitanja, informacije o nastavnom programu i terminima upisa, pozovite +381 63 60 80 93.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment