Mak Trade kaloriferi

Već dugi niz godina Mak Trade kaloriferi se nalaze u samom vrhu najtraženijih na našem tržištu. Ovaj podatak nimalo ne iznenađuje imajući u vidu da je Mak Trade kompanija iza koje stoji višedecenijska tradicija uspešnog poslovanja i veliki broj zadovoljnih kupaca.

Dobro je poznato da su Mak Trade kaloriferi proizvodivrhunskog kvaliteta, dizajnirani tako da vam  obezbede savršeno grejanje željenog prostora. Besprekoran rad i dugotrajnost proizvoda su njihova prepoznatljiva karakteristika.

Bilo da da su vam potrebni kaloriferi za grejanje manjeg ili većeg prostora, u bogatom asortimanu Mak Trade kompanije ćete sasvim sigurno pronaći ono što vam je potrebno. U nastavku teksta predstavićemo nekoliko modela kalorifera iz njihove sjajne ponude, a kompletan asortiman možete pogledati u Mak Trade online shop-u.

KALORIFER MONOFAZNI 3kW M-T modularna sklopka

Monofazni kalorifer sa bešumnom sklopkom, snage 3kW, zagreva prostor do 25m^2. Poseduje termostat kojim se reguliše željena temperatura u opsegu od 0° do 30° stepeni. Zahvaljujući termostatu omogućena je i ušteda električne energije jer termostat, kada se dostigne željena temperatura, zaustavlja rad uređaja. Mak Trade kalorifer 3kW model poseduje klasični monofazni utikač 2P+E. Električni grejači izrađuju se od šamota i imaju oblik spirale. Priključni kabal je ugrađen u kalorifere.

KALORIFER TROFAZNI 12kW M-T crni

Kalorifer trofazni 12kW M-T crni snage je 12kW, zagreva prostor do 75m^2 i ima opseg regulacije temperature od 0 do 30°C. Kabl i sobni termostat su ugrađeni u uređaj. Termostat reguliše željenu temperature i štedi energiju tako što, nakon dostizanja zadate temperature prostora, prekida rad uređaja. Poseduje klasični monofazni utikač 3P+N+E. Električni, šamotni grejač u obliku spirale, napravljen je od specijalne vatrostalne opeke koji akumulira i emituje toplotu. Topao vazduh se brzo širi prostorijom zahvaljujući snažnim industrijskim ventilatorima

KALORIFER TROFAZNI 9kW M-T modularna sklopka

Trofazni kalorifer sa bešumnom sklopkom, snage 9kW, zagreva prostor do 60m^2. Priključni kabl je ugrađen, a uređaj je opremljen i termostatom kojim se reguliše željena temperatura u opsegu od 0° do 30° stepeni. 9kW model poseduje klasični trofazni utikač 3P+N+E. Električni grejači u Mak Trade kaloriferima se prave od šamota u obliku spirale.

KALORIFERI BEOGRAD

Najbolji i najprodavaniji kaloriferi Beograd su vam zahvaljujući Mak Trade kompaniji na dohvat ruke u svakom trenutku. Bilo da ih posetite u maloprodajnim objektima ili u online shop-u, sasvim sigurno, ćete uvek pronaći najadekvatniji kalorifer, vrhunskog kvaliteta, u skladu sa vašim potrebama.

U ponudi su profesionalni kaloriferi za velike prostorije, kao i manji kaloriferi dovoljni da obezbede toplinu vašeg stambenog ili radnog prostora. Takođe, u Mak Trade-u, po odličnoj ceni, možete naći i nosače za kalorifere, koji obezbeđuju sigurnu postavku uređaja.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment