Profesionalna škola za frizera u Beogradu

Profesionalna škola za frizera u Beogradu jedna je od najtraženijih obrazovnih institucija čija popularnost godinama ne jenjava. Decenijama unazad, sa željom da postanu stručnjaci u jednom od najpopularnijih zanimanja, biraju je brojni polaznici različitih generacija.

Idealno ukombinovana teorijska i praktična nastava, koju izvode najbolji stručni predavači sa velikim iskustvom u frizerskom poslu, je ono što kvalitetna profesionalna škola za frizera u Beogradu treba da obezbedi svojim studentima.

Budući profesionalni frizeri treba da savladaju raznovrsna znanja i veštine, kao što su: poznavanje strukture dlake i oblika ljudskog lica, veštine pranja kose i masaže glave, razne tehnike šišanja, senčenja i farbanja kose, tehnike kovrdžanja i ispravljanja kose, kao i poznavanje brojnih preparata koji se koriste za oblikovanje, negu i ulepšavanje kose itd. S obzirom da zanimanje frizer podrazumeva rad sa klijentima, poznavanje osnova psihologije i komunikologije se, takođe, podrazumeva.

Dobro je poznato da je prestižna i renomirana Akademija Panjković, po mišljenju većine, najbolja profesionalna škola za frizera u Beogradu.

ŠKOLA ZA FRIZERA PANJKOVIĆ

Ukoliko se odlučite da škola za frizera Panjković bude mesto na kome ćete napraviti prve korake u profesionalnom svetu frizerskog zanimanja, nakon uspešno savladane teorijsko-praktične nastave, položenih testova i završnog ispita, postaćete vlasnik međunarodno priznatog sertifikata koji će vam otvoriti vrata uspeha.

Škola za frizera Panjković ima status priznatog organizatora obrazovanja odraslih, sa akreditovanim programom teorijske i praktične nastave iz oblasti: ženski frizer, muški frizer i nadogradnja kose.

Plan nastave i prakse razlikuje se u zavisnosti od odabaranog kursa. Standardni kurs za ženskog frizera traje 6 meseci, kurs za muškog frizera 5 meseci, kurs za nadogradnju kose, kao i kurs za šminkera  2 meseca, 2 puta nedeljno.

Škola za frizera Panjković u svojoj ponudi ima i individualni kurs za frizera koji pruža mogućnost ubrzane obuke i fleksibilnih termina. Obuka 1 na 1, samo Vi I Miki Panjković, najefikasniji je način obuke koji omogućava da sami kreite svoj idealni frizerski kurs i postanite profesionalni frizer uz Mikija Panjkovića.

Moguće je i da, ukoliko želite, uporedo pohađate nekoliko ili sve kurseve u istom vremenskom intervalu.

Ostvarite i vi blistavu frizersku karijeru! Pozovite +381 63 60 80 93, informišite se o detaljima upisa i datumu početka obuke.

Postani brend! Upiši Panjković akademiju!

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment