Rafting Tarom u proleće

Doživite rafting Tarom u proleće i priuštite sebi nezaboravnu avanturu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Proleće je period u godini kada se priroda budi, ptice cvrkuću, sneg se topi sa planina, cveće i drveće buja, što znači da je vreme idealno za rafting Tarom.

Ne propustite priliku da doživite prelepe trenutke u prirodi i uživate u svemu što vam je ona ovog proleća pripremila. Pronašli smo pravu oazu uživanja gde vas očekuje nezaboravan ugođaj. U pitanju je magični rafting kamp Rajska rijeka koji važi za jedan od najboljih rafting centara. Da bi rafting Tarom bio potpun, odaberite kamp Rajska rijeka i uživajte u modernom smeštaju i užitku koji će vam oni priuštiti.

RAFTING TAROM

rafting tarom

Rafting Tarom je aktivnost koja iz godine u godinu postaje sve popularnija, a proleće je specijalna prilika da se povežete sa prirodom na pravi način i uživate u njenim čarolijama. Svakome je potreban predah od obaveza i svakodnevne rutine, a odlazak u prirodu je zaista odličan izbor ako želite da napunite baterije i uživate u avanturama koje će vam pružiti mnoštvo zanimljivosti.

Rafting Tarom predstavlja pravu adrenalinsku avanturu koju ćete doživeti sa svojom ekipom u gumenom čamcu uz kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo, neoprenske čizme, kacigu i pojas za spasavanje. Iako rafting spada u ekstremnije sportove, ova avantura na reci ipak je bezbedna uz svu prateću opremu i iskusnog skipera iz rafting kampa sa kojim ćete uživati u raftingu.

tara rafting

Rafting Tarom u prolećeje period kada je reka najdinamičnija sa puno brzaka i vodostaja, tako da rafting u ovom periodu traje nešto kraće u odnosu na leto i jesen, jer sa u proleće topi sneg sa planina što daje brzinu i pravu draž reci Tari.

Očekuje vas kvalitetna zabava, udoban smeštaj i izvrsna hrana koja stiže iz obližnjeg domaćinstva, tako da je svaki zalogaj posebna priča. U kampu Rajska rijeka dočekaće vas topla i domaćinska atmosfera, puno dobre energija koja zapravo i čini ovaj kamp toliko posebnim i popularnim.

Rezervišite vaše mesto u najboljem kampu Rajska rijeka već danas putem broja +387 66 930 940 ili im pišite putem mail adrese info@rajskarijeka.com.

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment