Savršen doček Nove godine u hotelu Holiday Inn

Za magično novogodišnje veče i nezaboravne trenutke, predstavljamo vam savrsen doček Nove godine u hotelu Holiday Inn. Ukoliko želite da uživate sa stilom i dočekate ponoć u jedinstvenom ambijentu, budite sigurni da je ovo idealno mesto za vas. Hotel Holiday Inn poseduje luskuzan ambijent koji je idealan za proslavu novogodišnje večeri za one koji žele da se provedu na viskom nivou.

 

hotel holiday inn docek nove godine
Hotel Holiday inn docek Nove godine

 

Hotel Holiday Inn doček Nove godine biće kao i uvek, na visini svog zadatka i spremiće vam mnoštvo iznenađenja u kojima ćete uživati. Nova godina je prilika da uživate u dobrom provodu i uživate u jedinstvenim trenucima koje ćete dugo pamtiti. Elegancija,sofisticirani stil i luskuz glavne su odlike novogodišnje večeri u hotelu Holiday Inn koji će vas impresionirati celokupnom organizacijom.

Sigurni smo da će vas oduševiti jedinstveni odabir svečane večere koja će biti bogata i raznovrsna. Takođe, tu je i bogata ponuda domaćih i stranih pića koje će vam biti na raspolaganju tokom cele večeri. Kako Nova godina Beograd nudi veliki broj lokala i hotela koji organizuju doček Nove godine, sigurni smo da nije lako doabrati pravo mesto koje će nam prirediti sjajan provod.

 

hotel holiday inn docek nove godine

 

Hotel Holiday Inn kao jedan od vodećih hotela u Beogradu, svake godine odabere najatraktivnije pevače sa domaće muzičke scene koji umeju da prirede pravi muzički spektakl i učini novogodišnje veče savršenim. Pored uvek dobre atmosfere, to je jedan od glavnih razloga zbog čega se većina opredeli da baš ovde dočeka ponoć.

Za pravi doček Nove godine sa stilom, hotel Holiday Inn ispuniće sva vaša očekivanja i pružiće vam magično novogodišnje veče.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment