Kafana Tarapana za dobar provod

Ako želite trenutke za pamćenje i izlazak koji se ne zaboravlja tako lako, kafana Tarapana je sjajan odabir za dobar provod i  uživanje u nastupima velikih pevača. U pitanju je moderno mesto ali sa tipičnim  i dobro poznatim kafanskim provodom u kojem ćete zaista uživati. Kafana Tarapana okuplja sve prave ljubitelje kvalitetnog kafanskog provoda i noći koje traju do jutra.

 

Kafana Tarapana za dobar provod
Kafana Tarapana

 

U želji da priušte nešto sasvim drugačije, kafana Tarapana priređuje spektakularne nastupe velikih pevača sa naše estrade koji i te kako umeju da naprave pravi spektakl svojim nastupom. Peđa Medenica, Đani, Maya Berović, Aca Lukas, Slađa Allegro samo su neki od velikih pevača koji su nastupali u ovoj popularnoj beogradskoj kafani.

Svakog vikenda očekuje vas lud i nezaboravan provod ispraćen uvek dobrom energijom i pozitivnom atmosferom zahvaljujući dobrom raspoloženju svih gostiju. Kafana Tarapana je moderno odpremljena i odiše čistim komforom i luskuzom koji će vam svakako prijati tokom provoda.

 

Kafana Tarapana za dobar provod

 

Celo osoblje je uvek dobro raspoloženo i spremno da vam se nađe u svakom trenutku kako biste bili zadovoljni tokom izlaska. Uživaćete u najvećim muzičkim hitovima koji će se pevati na sav glas a ne smomo izostaviti činjenicu da je je u ponudi najbolja rakija koja će začiniti vaš provod u činiti ga još boljim.

Rezervišite vaše mesto u kafani Tarapana pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment