Rafting i društvo – idealna kombinacija

Sve što vam je neophodno za dinamičan vikend u martu jeste rafting i društvo – idealan kombinacija za pravu zabavu koja će vas inspirisati. Svima je potreban predah od obaveza i beg od realnosti, zbog čega svi biramo prirodu i tišinu. Ovog puta mi vam nudimo nešto malo drugačije, a to je rafting na Tari koji će vam promeniti život. Ukoliko do sada niste bili u prilici da se upustite u ovakvu avanturu, mart mesec je idealan za to.

 

Rafting i društvo - idealna kombinacija

 

Jedan od najboljih kampova za rafting – Rajska rijeka do kraja meseca marta nudi sjajne popuste koje možete iskoristiti u mesecu aprilu i maju. Budite sigurni da ćete poželeti ponovo da osetite draž koju rating pruža. Osetite sve moći prirode i reke Tare koja važi za najlepšu i reku u Evropi sa najvećim kanjonom. Naboj adrenalina koji ćete osetiti ne može se uporediti ni sa čim.

Pored avanture, imaćete priliku da uživate sa vašim društvom i upoznate još mnogo ljudi koji dele slična interesovanja kao i vi. Opustićete se, osetićete mir i sve blagodeti koje nam priroda daruje.

 

RAFTING TARA

 

Rafting i društvo - idealna kombinacija
Rafting na Tari

 

Rafting i reka Tara je nešto što morate iskusiti barem jednom u životu. Imajući na umu da je reka Tara najpogodnija za rafting u Evropi, u raftingu možete uživati u periodu od proleća pa sve do kasne jeseni. Uz iskusne skipere i svu neophodnu opremu koje dobijate u kampu Rajska rijeka, vaša svantura biće bezbedna. Upoznaćete najlepše delove reke Tare kao i kanjon koji je zaista vrlo atraktivan i magičan.

Ne propustite priliku da bude deo uzbudljivog vikenda koji će se još dugo prepričavati. Vaši prijatelji će vam biti zahvalni ukoliko se odlučite za nešto sasvim novo i interesantno. Pored raftinga, tu je i Jeep safari, Hiking ili Zip Line koji će vam takođe pružiti dozu adrenalina i koje takođe trebate doživeti.

Ukoliko iskoristite pogodnosti u martu mesecu koje nudi kamp Rajska rijeka, imate priliku da potpuno besplatno isprobate Zip Line.

Neki trenuci su zaista vredni i nemaju cenu, a ima li šta lepše od uzbudljivog vikenda sa društvom u samom srcu prirode?

 

T.Ž.

 

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment