Restoran Solunac i savršena nacionalna kuhinja

Svako ko voli naša domaća jela i prijatan, opuštajući ambijent, restoran Solunac i savršena nacionalna kuhinja priuštiće vam trenutke u kojima ćete posebno uživati. U želji da vam boravak ovde učine savršenim ,spremili su jedinstvena domaća jela koja će se topiti u ustima.

 

restoran solunac
restoran Solunac

 

Restoran Solunac kao jedan od najlepših restorana u Beogradu uvek je na visini svog zadatka i ono po čemu je poseban, jeste prijatna atmosfera i prava čarolija ukusa. Dočekaće vas uvek ljubazno osoblje koje vam je na raspolaganju u svakom trenutku, i koje će vam sa zadovoljstvom preporučiti jelo po vašem ukusu.

Za još prijatnije trenutke, nećete odoleti bogatoj ponudi domaćih i stranih vina koja se savršeno uklapaju u svako jelo iz ponude. Priuštite sebi i vašim najdražima priliku da se provedete zaista magično u restoranu Solunac, a posebno preporučujemo doček Nove godine u ovom restoranu.

 

RESTORAN SOLUNAC ZA PROSLAVE

 

restoran-solunac-za-proslave

 

Restoran Solunac za proslave je idealna prilika da vaš specijalan dan bude u znaku dobrog raspoloženja i proslavljen sa stilom. Restoran odiše etno detaljima koji zapravo i čine ovaj restoran toliko posebnim, a ako volite tradiciju, ovo je mesto u kojem ćete provesti najlepše trenutke.

Očekuje vas odlična usluga, specijalno osmišljeni meni za sve vrste proslava, kao i najražličitija pića za svačiji ukus.

Restoran Solunac je kapaciteta do 250 ljudi i pruža vam priliku da organizujete manje ili veće proslave, a ceo ambijent preurediće se prema vašim željama i potrebama. Ukoliko vas zamara cela organizacija možete je prepustiti vrhunskom timu organizatora koji su lideri u proslavama i organizovaće sve do najsitnijih detalja.

 

 

restoran solunac

 

Nova godina Beograd svake godine predstavlja tradicionalno novogodišnje veče u restoranu Solunac gde se Nova godina dočekuje u dobrom raspoloženju i sjajnoj energiji svih prisutnih. Iz godine u godinu, ovo mesto postalo je jedno od najtraženijih kada je u pitanju novogodišnje veče, najviše zbog druženja, atmosfere i pristupačne cene.

Ukoliko želite da vaše proslave budu sa stilom i u dobrom raspoloženju vas i vaših gostiju, restoran Solunac udovoljiće vam u svakom smislu i imaćete najlepšu proslavu u Beogradu.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment