Restoran Moon.ze – hedonisticko mesto u Beogradu

Restoran Moon.ze – hedonisticko mesto u Beogradu predstavlja novi koncept uživanja za sve hedoniste. Nije ovo posebno mesto samo po izgledu, posebno je i zahvaljujući čarobnim ukusima i vrhunskoj usluzi.

Već na prvom koraku bićete oduševljeni enterijerom koji je raskošan a opet klasičan sa adekvatnom dozom industrijskog stila. Ova kombinacija dala je prijatnost lokalu tako da ćete potpuno uživati ovde sa vašim prijateljima.

 

moonze-bar
Moo.nze bar

 

Moonze bar može se pohvaliti vrhunskim gastronomskim specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje, tako da je u ponudi za svakoga po nešto. Začinite vaš zalogaj najfinijim vinima koja pristižu iz celog sveta i našeg regiona, i moramo priznati da se savršeno uklapaju.

Ovo je mesto koje ćete sigurno zavoleti, jer pored ambijenta i ponude uživaćete i u veoma prijatnom osoblju. Povedite vaše prijatelje i uživajte u druženju, porodičnoj večeri ili pak u romantičnim momentima sa vašom dragom osobom.

Ono što je najinteresantnije, Moonze bar vam nudi gotovo svake večeri odlične svirke koje nećete moći da propustite. Čarobne melodije i prelep ambijent su odlična kombinacija za vaše savršene večeri koje tek slede.

Rezervišite vaše mesto na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment