Moonze bar za najbolji rucak u gradu

Ako ste se pitali gde možete otići na klopu sa vašim prijateljima ili porodicom, mi ćemo vam preporučiti Moonze bar za najbolji ručak u gradu. Novo mesto u gradu priuštiće vam neverovatne ukuse i još neverovatniji ambijent.

 

Moonze bar
Moonze bar

 

Sigurni smo da ćete uživati u enterijeru Moonze bar-a koji je vrlo specifičan i zadivljujuć. Moderno opremljen prostor je savršeno uklopljen sa industrijskim stilom koji je dao savršenu notu ovom mestu i učinio da svako ko pogleda sliku poželi da poseti ovo mesto.

Sigurno ste poželeli da se prepustite čarima Moonze bara i njegovim odličnim gastronomskim specijalitetima. Pored toga, imaćete priliku da uživate u najrazličitijim vrstama piva, a ono što je najvažnije, ponuda je izuzetno bogata.

Moonze bar vam nudi nekoliko tipova sedećih mesta, a psoebno je interesantan VIP deo koji vam pruža potpunu intimu ukoliko želite da se izolujete od gužve. Tu je i atraktivan šank, fotelje, kreveti i udobne stolice. Za svaku priliku i za svakoga po nešto.

Sigurni smo da ćete ovožavati ovo mesto i da ćete se rado vraćati na najukusniji ručak u gradu. Rezervišite vaše mesto što pre pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment