Restoran Departman – meka i medina za sve hedoniste u Beogradu

Da, postoji mnogo restorana u Beogradu, i da, mnogi od njih su zaista odlični. No, ne možemo a da restoran Departman ne uvrstimo u sam vrh ugostiteljstva.

Ovaj biser, bar & restoran, nalazi se u centru grada na svima dobro poznatoj lokaciji: Karađorđeva 75, odmah preko puta Ekonomskog fakulteta. Međutim, nije samo pomenuti fakultet orijentacija, tu su i Svamala kao i Beograd na vodi. Kao i svaki drugi restoran u ovoj klasi, ima vrhunsku kuhinju i kao svaki bar u istoimenoj kategoriji, ima fantastične svirke, ali retko koji ima zaista ogroman parking dovoljan za sve goste.

Moramo da izdvojimo da se restoran bar Departman, prostire na dva nivoa, dovoljna da zadovolji svačiji razlog posete: one koji žele da uživaju u nešto intimnijoj varijanti ali za one koji žele da budu u centru dešavanja. Pored izuzetno zanimljivog enterijera moramo da izdvojimo i zanimljivi muzički program koji će se upravo desiti od septembra. Dobili smo informaciju da će se upravo ovde dešavati najkvalitetniji noćni izlasci, gde će se svirati najveći hitovi i pevati u glas.

Sviđa vam se ovo što ste pročitali? Rezervišite vaše mesto pozivom na 062 262 212 i uverite se u kvalitet koji pruža Departman bar.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment