Rafting na Tari – avantura koju ćete zavoleti

Svakome treba trenutak kada ćemo zaboraviti na sve i uživati na pravi način. Upoznajte rafting na Tari jer je ovo avantura koju ćete zavoleti i u kojoj ćete sigurno pronaći svoj mir. Želeći da vam potpuno približimo ovu uzbudljivu avanturu kroz prirodu, potrudili smo se da prenesemo svu energiju i uzbuđenje koje smo osetili tokom boravka u najboljem rafting kampu Rajska rijeka.

TARA RAFTING

 

Tara rafting promeniće vaš način života. Ne samo da ćete poželeti ponovo da iskusite ovu dozu adrenalina, već ćete doživeti potpuni mir, osveženje vašega uma i tela, i poželećete češće da uživate u ovakvim stvarima. Priroda nam daje snagu, pruža jedinstveni osećaj i čini nas jačima. Rafting je odlična ideja ako tragate za aktivnošću koja će vas nasmejati, podići adrenalin i pružiti vam uzbudljivo druženje sa prijateljima.

Rafting Tara je poslednjih godina postao prava atrakcija posebno kada je reč o Tari, koja je najpogodnija za ovu vrstu ekstremnog sporta. Kao takva, Tara će vam ponuditi i druge aktivnosti ali i pravu lepotu u kojoj ćete posebno uživati.

 

tara rafting

REKA TARA RAFTING

 

Reka Tara sama je isklesala svoj put kroz planine i stene, napravivši najveći kanjon u Evropi. Da bi našla svoj put sve do reke Drine sa kojom se spaja, prošla je svoj dugi put i učinila prirodu očaravajućom i savršenom. Svaki delić reke koji budete prošli tokom raftinga, probudiće u vama posebnu energiju i želju da vidite još mnogo toga.

Reka Tara nastaje spajanjem dveju reka Opasnice i Veruše u podnožju planine Komovi. Njena ukupna dužina je 144 km, od čega je 104 kilometra toka u Crnoj Gori i 40km u Bosni i Hercegovini. Kod Šćepan polja, rađa Drinu, spajajući se sa Pivom. Sama pomisao da je kanjon reke Tare dubok oko 1300m i da je po dubini drugi u svetu, definitivno poziva na ovo uzbudljivo druženje i avanturu koju ćete zauvek pamtiti.

Ne smemo izostaviti činjenicu koliko je Tara bogata raznim biljnim i životinjskim vrstama. Posebno je bogata ribom, a zabeležene su sledeće vrste – pastrmka, klen, potočara, mladica, lipljen, skobalj, itd. Tu su i druge divlje životinje u okolini poput divokoza, srna i divljih svinja. Veliki deo kanjona Tare je bogat je četinarima, a najvažnije mesto među njima zauzima crni Bor, koji na pojedinim delovima doseže visinu do 50 metara i starosti oko 400 godina. Takođe, u nacionalnom parku Tara je zabeležno oko 53 vrste sisara i preko 1.000 biljnih vrsta.

 

probudite sva vasa cula

 

PROBUDITE SVA VAŠA ČULA…

 

Rafting Tarom definitivno će vam pružiti brojna iskustva. Upoznaćete sve znamenitosti prirode, uživati u njenoj očaravajućoj lepoti i povezaćete se sa njom na pravi način. Pored toga što osvežava, priroda nam daje sav potreban mir za kojim gotovo svaki čovek žudi.

Kamp Rajska rijeka ugostiće vas na pravi domaćinski način i ponudiće vam pravu toplu, prijatnu atmosferu i druženje tokom celog boravka. Upoznaćete ljude slične vama koji dele iste interesovanja kao i vi, zajedno ćete uživati u ovoj uzbudljivoj avanturi i stvorićete trenutke za pamćenje. U potpuno prirodnom okruženju kampa Rajska rijeka, u ponudi imate i hiking, Jeep safari i zip line. Kombinacijom ovih aktivnosti doživećete uzbudljiva iskustva i jedinstvenu priliku da isprobate nešto sasvim novo što će probuditi sva vaša čula.

Upustite se u ovu zanimljivu pustolovinu i spremite se za trenutke koji će sigurno biti jedni od najlepših u vašem životu. Ono što je sigurno, jeste da ćete se reci Tari uvek iznova vraćati.

 

T.Ž.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment