Fantastična Baraka nadomak Beton hale

Fantastična Baraka nadomak Beton hale pružiće vam nezaboravno iskustvo i priliku da doživite izlazak na malo drugačiji način. Mesto koje osvaja već na prvi pogled, ulepšaće vaše veče  i učiniće da postanete redovan gost koji zaista zna da uživa.

Baraka bar nastao je sa idejom da beograđanima priušti nešto sasvim novo i drugačije. U svom očaravajućem stilu i prijatnom ambijentu, uživaćete potpuno u izlasku sa vašim najdražima.

 

Baraka bar
Baraka bar

Od samog otvaranja pa sve do sada, Baraka bar čini izlazak u grad magičnim i prepunim iznenađenja. Enterijer Barake osmišljen je sa puno stila, tako da vas nikako ne ostavi ravnodušnim. Jednostavan stil, ali opet toliko ekskluzivan da ćete potpuno uživati u izlasku ovde. Svaki izlazak u Baraka baru priča svoju priču, pruža savršen provod i ostavlja trenutke za pamćenje.

Poznato je da ovde nastupaju sjajni pevači i bendovi koji priređuju odlične nastupe i nezaboravne večeri, zato morate osetiti čari ovog bara kako biste razumeli o čemu pričamo. Posebna energija, posebna atmosfera i dobro raspoloženje gostiju je ono glavno što čini Baraku toliko posebnom.

Doživite posebno iskustvo, uživajte u najfinijim pićima, vrhunskim gastronomskim čarolijama i prilici da vaš izlazak dobije potpuno novi koncept.

Rezervišite vaše mesto u Baraka baru pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a comment